- Hibiscus Water Conditioner - 385 ml

Maui - Hibiscus Water Conditioner - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Hibiscus Water Conditioner 385 ml

Denne serie er designet til at passe alle hårtyper, og er super fugtgivende, men lavet med fokus på at være lightweight, så den ikke tyngder håret. Den har blandt andet ingredienser som hibiscusvand, passionsfrugt og vandmelon, som virkelig fugter, blødgør og plejer håret, og samtidig har den mest fantastiske duft.

  • 385 ml
  • Conditioner
  • Passer til alle hårtyper
  • Tilsat hibiscusvand, passionsfrugt og vandmelon
  • Vegan

Maui Hair Moisture seriens shampoo & conditioner, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.


Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

INGREDIENTES: Jugo de hoja de Aloe Barbadensis, Agua (Aqua), Cloruro de Behentrimonio, Alcohol Cetearílico, Alcohol Cetílico, Glicerina, Miristato de éter bencílico PPG-3, Steareth-20, Agua de Coco Cocos Nucifera (Coco), Agua de Flor de Hibisco, Extracto de Fruta de Passiflora Incarnata, Extracto de Fruta de Citrullus vulgaris (sandía), Undecano, Policuaternio-47, Tridecano, Policuaternio-37, Diestearato de Glicol, Propilenglicol

Dicaprilato / Dicaprato, PPG-1 Trideceth-6, Alcohol isopropílico, Maltodextrina, Ácido Cítrico, Hidróxido de Sodio, Benzoato de sodio, Fragancia (Parfum).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.