- Bamboo Fibers Conditioner - 385 ml

Maui - Bamboo Fibers Conditioner - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Moisture Bamboo Fibers Conditioner 385 ml

Bamboo Fibers Conditioner er perfekt til dig med et fint og fladt . Conditioneren går ind og skaber mere volume i det bambusfibrene ligger som om hvert enkelt hårstrå og giver et naturligt løft. Samtidig hjælper den med at genopbygge ødelagt hår, så du får altså et sundt, velplejet og mere fyldigt hår.

  • 385 ml
  • Conditioner
  • Til fint og fladt hår
  • Tilsat bambusfibre, castorolie og neemolie
  • Veganer venlig
  • Vegan

Maui Hair Moisture seriens shampoo & conditioner, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.


Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

INGREDIENTES: Jugo de hoja de Aloe Barbadensis, Agua (Aqua), Cloruro de behentrimonio, Alcohol Cetearílico, Alcohol Cetílico, Estearato de Glicerilo, Alcohol, Agua de Coco Cocos Nucifera, Extracto de Tallo de Bambusa Arundinacea, Aceite de Semilla de Ricinus Communis (Castor), Aceite de Semilla de Melia Azadirachta, Aceite de Coco Cocos Nucifera, Extracto de Flor de Manzanilla Recutita (matricaria), Pantenol, Policuaternio-10, Policuaternio-37, Copolímero de Caprilil Glicerina / Ácido Sebácico, Succinato de Diheptilo, Propilenglicol Dicaprilato, Tapiocaprato de PP-6, Glicerina G-1 Almidón, Propilenglicol, DMDM ​​Hidantoína, Diazolidinil Urea, Butilcarbamato de Yodopropinilo, Fragancia (Parfum).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.