- Agave Shampoo - 385 ml

Maui - Agave Shampoo - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Strength & Anti-Breakage Agave Shampoo 385 ml

Maui Agave shampoo har en lækker naturlig cremet konsistens, en hårshampoo der er med til at øge hårets elasticitet selv til dig med skrøbeligt hår. Agave shampoo modvirker brud på håret og det efterlades velplejet, sundt og glansfuldt.

  • 385 ml
  • Shampoo
  • God til kemisk skadet hår
  • Tilsat agave, ananasolie og hibiscus
  • Vegan

Maui Hair Moisture seriens shampoo, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre shampoo's på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.


SERIE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

INGREDIENTES: Jugo de hoja de Aloe Barbadensis, Agua, C14-16 Olefina sulfonato de sodio, Cocamidopropil betaína, Diestearato de glicol, PPG-2 Hidroxietil Coco / isostearamida, Agua de coco (Cocos nucifera), Extracto fermentado de agave (Agave americana/Saccharomycetaceae), Aceite de Hibiscus sabdariffa, Extracto de piña (Ananas sativus), Policuaternio-6, Policuaternio-10, Cocamidopropil hidroxisultaína, Cocoilisetionato de sodio, Dioleato de PEG-120 metilglucosa, Cloruro de Guar -hidroxipropiltrimonio, Metil glucet- 10, Almidón de tapioca, Cloruro de sodio, Dipropilénglicol, Diazolidinil urea, Yodopropinil butilcarbamato, Fragancia.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.