- Agave Conditioner - 385 ml

Maui - Agave Conditioner - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Moisture Agave Conditioner 385 ml

Maui Agave conditioner har en lækker naturlig cremet konsistens, en hårshampoo der er med til at øge hårets elasticitet selv til dig med skrøbeligt hår. Conditioneren modvirker brud på håret og det efterlades velplejet, sundt og glansfuldt.

  • 385 ml
  • Conditioner
  • God til kemisk skadet hår
  • Tilsat agave, ananasolie og hibiscus
  • Vegan

Maui Hair Moisture seriens shampoo, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre shampoo's på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.


SERIE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

INGREDIENTES: Hoja de Aloe Barbadensis Vera, Agua/Aqua/Eau, Cloruro de Behentrimonio, Alcohol Cetearílico, Glicerina, Alcohol Cetílico, Alcohol, Agua de Cocos Nucifera (Coco), Filtrado de Fermento de Hoja de Saccharomyces/Agave Americana, Aceite de Semilla de Hibiscus Sabdariffa, Extracto de Fruta de Ananas Sativus (Piña), Aceite de Cocos Nucifera (Coco), Pantenol, Polyquaternium-10, Polyquaternium-37, Dicaprilato/Dicaprato de Propilenglicol, Estearato de Glicerilo, PPG-1 Trideceth-6, Almidón de Tapioca, Propilenglicol, DMDM Hidantoína, Diazolidinil Urea, Iodopropinil Butilcarbamato, Fragancia/Parfum.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.