Maria Nila Hårprodukter og produktguide hos BilligParfume.dk.

Hvilken Maria Nila hårplejeserie passer til din hårtype?

Alt efter hårtype, har Maria Nila udviklet en hårpleje serie - specielt til dig, uanset din hårtype. Læs med her, og bliv klogere på, hvilke Maria Nila produkter du skal bruge, for at opnå den bedste pleje og styling af dit hår.

Maria Nila brand banner Hårprodukter hos BilligParfume.dk

Og et ren win win er at, alle Maria Nilas produkter er 100% vegan- og animal venlige og lavet på naturlige ingredienser. Produkterne er uden sulfater og parabener. Hårprodukterne er lavet med omtanke for miljøet og med klima-kompenseret emballage.

Maria Nila serierne af hårpleje består af, Heal, Structure Repair, True Soft, Sheer Silver, Pure Volume, Luminous Colour og Revive Eco Therapy. Herudover finder du de skønneste styling produkter i Style & Care serien og sidst men ikke mindst, de super populære Colour Refresh hårfarver- og masker. Læs mere om alle serierne her på siden og find den der passer til dig og dit hår. Et univers af naturlig og vegansk hårpleje.

Maria Nila Booster Masque Banner shop fra BilligParfume.dkANDRE KUNDER ELSKER

Loading...

Maria Nila True Soft banner shop fra BilligParfume.dk

True Soft Optimal pleje til tørt hår

Maria Nilas True Soft serien er baseret på Arganolie og anti-oxydanter, og sikrer dig den mest optimale pleje af det tørre hår. Argan-olie giver fugt og vitalitet til det tørre og krusede hår. True Soft serien er også god til at modvirke statisk elektricitet i håret. Serien indeholder både shampoo, conditioner og hårmaske i flere størrelser. I True Soft serien, finder du også den helt fantastiske hårolie, True Soft Argan Oil, som giver dig et silkeblødt hår og et flot let finish. Olie fedter ikke og kan bruges til alle hårtyper.

Et lille tip: Så er olien med rene naturlige ingredienser, og her i shoppen bruger vi piger den også, som en body oil.

TRUE SOFT

Loading...

Structure Repair, til skadet og kemisk farvet hår:

Structure Repair serien er fugtgivende og genopbyggende hårplejeserie, specielt udviklet til dig der oplever skadet hår eller kemisk farvet hår. Structure Repairs lille vidunder, er bla. algeekstrakter, der medvirker til naturlig styrke, mere glans og blødhed. Structure Repair har udover den genopbyggende effekt og en styrkende egenskab. Smukt, velplejet, glansfuld og lækkert blødt hår

STRUCTURE REPAIR

Loading...

Head & Heair Heal, mod skæl, hovedbundsproblemer, hårtab og øget hårvækst:

Maria Nila Heal serien er en af jeres favoritter. En serie med anti-flammatoriske produkter, der behandler og forhindrer irritationer og hovedbundsproblemer og arbejder for at modvirke skæl. En serie der er velegnet til både kvinder og mænd. Heal indeholder bla. Apigenin, Vitamin E og peptider, som har en stimulerende effekt på hårsækkene og dermed kan bidrage ti øget hårvækst og modvirke hårtab. En serie der består af både, shampoo og conditioner i flere forskellige størrelser, samt en Heal hårkur. Heal er velegnet til alle hårtyper.

HEAD & HAIR HEAL

Loading...

Colour Refresh, hårfarve og hårkur i ét unikt produkt:

Maria Nilas fantastiske serie af plejende hårmasker med ikke-permanente farvepigmenter, der toner og opfrisker din hårfarve. En helt unik og nem løsning, til dig der der ønsker at opfriske hårfarven mellem frisørbesøgende eller til dig der blot ønsker at afprøve en helt ny farve. Farven vaskes gradvist ud af håret, alt efter hårtykkelse og hårtype kan de holde helt op til 8 hårvaske. Colour Refresh hårfarverne indeholder desuden det unikke Colour Guard Complex, der beskytter hårfarven mod UV-stråler og frie radikaler. Colour Refresh plejer på samme tid dit hår som en hårkur og efterlader dit hår velplejet smukt og glansfuldt. Du kan finde alle de lækre hårfarver her

COLOUR REFRESH

Loading...

Pure Volume, når du ønsker volumen og fyldigt hår:

Maria Nilas Pure Volume serie, plejer håret og er beriget med B5 Vitamin og Colour Guard Complex. Pure Volume er ideelt til dig med normalt og fint hår, som ønsker mere fylde og volumen. I Pure Volume serien, finder du både shampoo, conditoner og hårkur, der alle arbejder for at give mere styrke og struktur til håret og opnå den flotte volumen.

PURE VOLUME

Loading...

Luminous Colour, til dig med farvebehandlet hår:

Maria Nilas Liminous Colour serie, er udviklet til dig der ønsker at pleje og styrke dit hår og samtidig bevare din hårfarve længst muligt og med mindst muligt farvetab. Bla. ved hjælp af Maria Nilas eget Color Guard Complex. Serien består af shampoo og condtioner i flere størrelser, gaveæsker, hair lotion, hårmaske og booster masque. Luminous Colour giver desuden dit hår smukt shine. Serien er beriget med skønne duftnoter af fersken, æble of brombær, og giver dig en lækker ren og velduftende fornemmelse.

LUMINOUS COLOUR

Loading...

Sheer Silver, til dig med lyst, blondt eller gråt hår:

Maria Nilas Sheer Silver serie, er udviklet til dig der ønsker at bevare dit lyse eller grå hår og undgå de gule undertoner i håret. Sheer Silver serien har en fantastisk silver shampoo og tilhørende conditioner. Begge fås i flere størrelser. Serien er udviklet på brombærekstrakter og violette pigmenter, som begge modvirker de gullige toner og er med til at minimere farvetab. Serien består også af hårmaske og booster masque. Sheer Silver hårprodukterne beskytter også mod UV-stråler og er alle uden parabener og sulfater.

SHEER SILVER

Loading...

Revive, Eco Detox og pleje til alle hårtyper:

Maria Nila Eco Revive serien, er udviklet til alle hårtyper, en serie der fokuserer på at rense dit hår i dybden og fjerne rester fra bla. overskydende hårstylingprodukter, fedt og snavs. Det er altså en serie, som både dit hår og din hovedbund vil elske at bliver forkælet med. Du opnår et rent, frisk og genoplivet hår. Revive findes i shampoo og conditioner i flere størrelser samt en lækker plejende hårmaske. Velduftende produkter med noter fra bla. pære, ferskennektar og æble. Alle produkterne i Revive serien er fremstillet i emballage, der er udviklet af genanvendt plastaffald fra havet. En hårpleje serie med stor omtanke for vores hav og miljø. Revive serien er naturligvis også 100% vegansk.

REVIVE

Loading...