- Colour Refresh 0.00 White Mix - 300 ml

Maria Nila - Colour Refresh 0.00 White Mix - 300 ml
KAMPAGNE
INFO

Maria Nila Colour Refresh 0.00 White Mix 300 ml

White Mix er en hårmaske uden pigment, som med fordel kan blandes med de andre Colour Refresh farve for at skabe smukke pastel farve ud fra de intense nuancer, eller til at ramme den perfekte blonde eller brune naunce til netop dit hår.

Colour Refresh er en nærende farvebombe kur med farvepigmenter, der ikke er permanente, men hurtigt opfrisker håret. Masken fugter og reducerer krus og giver et silkeagtigt glat og skinnende resultat. Alle produkterne indeholder farvepigmenter, der gradvist vaskes ud af håret. Brug disse hårkure til at opfriske din hårfarve, lave effekter i dit lyse hår eller som en plejende toning til dit naturhår. Hårfarven indeholder desuden det unikke Colour Guard Complex, der beskytter hårfarven mod UV-stråler og frie radikaler, og dit hår efterlades smukt, glansfuldt og yderst velplejet.

En perfekt løsning til dig der ønsker at opfriske hårfarven mellem frisørbesøgende eller til dig der blot ønsker at afprøve en helt ny farve. Farven vaskes gradvist ud af håret, alt efter hårtykkelse og hårtype kan de holde helt op til 10 hårvaske.

  • 300 ml
  • Farve: 0.00 White Mix
  • Plejende hårfarve maske
  • Holder op til 10 hårvaske alt efter hårtype
  • Med Colour Guard Complex
  • Med plejende argan oil
  • Uden parabener og sulfater
  • 100% vegan & cruelty free

Sådan bruger du Maria Nila Colour Refresh

Vask håret i shampoo og tør med håndklæde. Tag et par Maria Nila handsker på, som skal købes seperat. Fordel herefter farven jævnt i håret og lad sidde og virke i ca. 3-10 minutter, alt efter hvor intensiv en farve du ønsker. Skyl herefter håret grundigt, så du er sikker på, alt farve er ude og afslut med at bruge en conditioner i håret.


Maria Nila Facts:

Maria Nilas hårprodukter er fremstillet i CO2 venlig emballage. Alle produkterne er fremstillet på fabrikken i Sverige med omtanke for miljøet. 100% vegan og animal friendly.


Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
235,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.