- No 86 Women Eau de Parfum - 100 ml

Made In Lab - No 86 Women Eau de Parfum - 100 ml
46% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
Bottega

Made In Lab No 86 Women Eau de Parfum 100 ml

Den perfekte duft til dig der også elsker den florale og sensuelle duft af den klassiske Bottega Veneta. Smuk stilren flakon i det velkendte Made in Lab Design. No 86 åbner med en lækker kombination af frisk bergamotte og krydret peber, i hjertet kommer den elegante blomstrende jasmin nuance i spil, mens duften afrundes af bløde nuancer fra mos og patchouli, samt en dyb, varm akkord af læder. En duft der passer til den selvsikre moderne kvinde, som ikke er bange for at sige sin mening højt, og følge sin intuition.

Duftguide:

No 86 Eau de Parfum fra Made in Lab, kan anbefales til dig der elsker Bottega Veneta duften. To dufte der i deres opbygning og duftnoter minder utrolig meget om hinanden.

Fakta & Fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Floral, chypre, elegant duft
  • 100 ml

Duftnoter:

  • Topnoter: Bergamotte, peber
  • Hjertenoter: Jasmin
  • Bundnoter: Mos, læder, patchouli

De skønne dufte fra Made in Lab, er inspireret af velkendte dufte som dine favorit parfumer. Lækre stilrene flakoner og dufte, til en skøn lav pris. Made in Lab forkæler dig med delikate og nøje udvalgte duftnoter og parfumer som du vil elske. Den unikke og strømlinede flakon giver din parfume et neutralt men stilsikkert look, og pynter flot i hjemmet.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 275,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
148,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.