- No 49 Women Eau de Parfum - 100 ml

Made In Lab - No 49 Women Eau de Parfum - 100 ml
46% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
OPIUM

Made In Lab No 49 Women Eau de Parfum 100 ml

Den perfekte duft til dig der også elsker den orientalske og sensuelle duft af den klassiske Opium fra YSL. Smuk stilren flakon i det velkendte Made in Lab Design. No 49 åbner med en lækker kombination af saftige citrusfrugter, forførende patchouli og den let sødme florale duft af ylang-ylang, i hjertet kommer den varme orientalske duft fra myrra og elegant jasmin, mens basen er bygget på søde forførende vanilje nuancer. En provokerende duft, som er umulig at modstå! No 49 er vanedannende fra første sprøjt, og vil få alle til at vende opmærksomheden mod dig, mens du fremstår som den selvsikre stilbevidste kvinde du er.

Duftguide:

No 49 Eau de Parfum fra Made in Lab, kan anbefales til dig der elsker YSL Opium duften. To dufte der i deres opbygning og duftnoter minder utrolig meget om hinanden.

Fakta & Fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Orientalsk, varm og vanedannede
  • 100 ml

Duftnoter:

  • Topnoter: Mandarin, bergamotte, patchouli, ylang-ylang
  • Hjertenoter: Jasmin, myrra
  • Bundnoter: Vanilje

De skønne dufte fra Made in Lab, er inspireret af velkendte dufte som dine favorit parfumer. Lækre stilrene flakoner og dufte, til en skøn lav pris. Made in Lab forkæler dig med delikate og nøje udvalgte duftnoter og parfumer som du vil elske. Den unikke og strømlinede flakon giver din parfume et neutralt men stilsikkert look, og pynter flot i hjemmet.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 275,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
148,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol denat, Parfum, Aqua, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Eugenol, Linalool, Coumarin, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol, Farnesol.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.