- No 25 Women Eau de Parfum - 100 ml

Made In Lab - No 25 Women Eau de Parfum - 100 ml
46% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
OLYMPEA

Made In Lab No 25 Women Eau de Parfum 100 ml

Den perfekte duft til dig der også elsker duften af Olympea - den florale, søde og sensuelle sammensætning. Smuk stilren flakon i det velkendte Made in Lab Design. No 25 er lækker og feminin, med jasmin, ingefærblomst og grøn mandarin åbner duften op med en karakteristisk frisk og orientalsk nuance, mens saltet vanilje fylder hjertet, og en varm og cremet bund med forførende blødt kashmir og rav. En duft der er skabt til en ægte gudinde - kvinder der på samme tid viser styrke og charme. Ræk ud efter Made in Lab No. 25, hver gang du ønsker at få hele verden til at falde for dine fødder!

Duftguide:

No 25 Eau de Parfum fra Made in Lab, kan anbefales til dig der elsker Paco Rabanne Olympea duften. To dufte der i deres opbygning og duftnoter minder utrolig meget om hinanden.

Fakta & Fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Floral, varm, sensuel duft
  • 100 ml

Duftnoter og parfumens opbygning:

  • Topnoter: Jasmin, grøn mandarin, ingefærblomst
  • Hjertenoter: Vanilje, salt
  • Bundnoter: Kashmir, amber/rav

De skønne dufte fra Made in Lab, er inspireret af velkendte dufte som dine favorit parfumer. Lækre stilrene flakoner og dufte, til en skøn lav pris. Made in Lab forkæler dig med delikate og nøje udvalgte duftnoter og parfumer som du vil elske. Den unikke og strømlinede flakon giver din parfume et neutralt men stilsikkert look, og pynter flot i hjemmet.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 275,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
148,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol denat., Parfum, Aqua, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citral

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.