- Yara Moi de Parfum - 100 ml - Edp

Lattafa Perfumes - Yara Moi de Parfum - 100 ml - Edp
54% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Lattafa Perfumes Yara Moi de Parfum 100 ml - Edp

Lattafa Perfumes Yara Moi de Parfume er en moderne og eventyrlig duft, der indfanger essensen af elegance og forførelse. Denne luksuriøse parfume åbner med en forfriskende blanding af pære og jasmin, der straks fanger opmærksomheden. I hjertet af duften finder du den forførende og sensuelle kombination af karamel og rav. Basenoten af Patchouli og sandeltræ skaber en dyb og varig duft, der følger dig hele dagen.

Den elegante flakon er en spejling af den sofistikerede og fortryllende duft indeni, og den afspejler den moderne kvindes styrke og skønhed. Med sin forførende og elegant signatur er Yara Moi de Parfumen fra Lattafa Perfumes det ideelle valg for kvinder, der ønsker at fortrylle og efterlade et mindeværdigt indtryk.

Duftguide:

Lattafa Perfumes Yara Moi de Parfum kan varmt anbefales til dig der elsker dufte som bla. Prada Candy L'eau, Jo Malone Honey & Crocus, Paco Rabanne Fame Blooming Pink og Marc Jacobs Perfect Intense

Duftnoter:
  • Topnoter: Pære, jasmin
  • Hjertenoter: Karamel, rav
  • Bundnoter: Patchouli, sandeltræ

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 100 ml
  • Lanceringsår: 2022
  • Forførende og sødmefuld duft
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Lattafa Perfumes Yara Moi de Parfum parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 499,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
228,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.