- Ameer Al Oudh Intense Oud Eau De Parfum - 100 ml

Lattafa Perfumes - Ameer Al Oudh Intense Oud Eau De Parfum - 100 ml
49% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau De Parfum 100 ml

Ameer Al Oudh Intense Oud fra Lattafa. Unisex duft til dig der ønsker en aromatisk og orientalsk duft med sødme og nuancer fra urter og varm eksklusiv oud. En duft der skiller sig ud og kan bruges af både mænd og kvinder.

Duftguide:

Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud kan anbefales til dig der elsker dufte som bl.a. By The Fireplace Replica fra Maison Margiela.

Lattafa Parfumer er kendt for deres udsøgte orientalske duft-akkorder og nøje udvalgte ingredienser. Parfumer med høj performance og koncentration, og dermed en lang holdbarhed på huden.

Duftnoter og parfumens opbygning:

  • Topnoter: Agarwood (oud), trænoter
  • Hjertenoter: Sukker, vanilje
  • Bundnoter: Sandeltræ, urter, agarwood (oud)

Om Produktet:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Unisex parfume
  • 100 ml
  • Orientalsk og woody gourmand duft

Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 450,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
228,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 29 Februar 2024 - skrev
FANTASTISK!! Da jeg først fik flasken, synes jeg at duften var meget svag, hvilket undrede mig. Jeg googlede derfor lidt, og fandt ud af at lattafa åbenbart er lidt hurtige til at frigive deres parfumer, hvorimod andre større firmaer først lader væsken "ilte" i noget tid, før den kommer på flaske. Det er noget man kalder "maturation" En uge efter at jeg først havde sprøjtet af flasken, var duften meget stærkere.. Nu er der gået nogle uger siden jeg brugte den første gang, og den er bare blevet bedre og bedre.. Den har en rigtig projektion, og den duft som den har, er VIRKELIG fantastisk. Jeg bruger den hver dag. Det er blevet en af mine absolut favoritter.. Jeg bruger kun parfume, da jeg godt kan lide at dufte godt, og ikke fordi jeg søger komplimenter, dog har jeg modtaget 2 komplimenter allerede. Duften er svær at beskrive.. Det er en blanding af en slags træ/incense, med vanilie og sødme.. sødmen er dog ikke sådan en overvældende sødme, i stedet for at være "hvid sukker" er den mere hen af ristet brun sukker, og det spiller rigtig godt sammen med den overordnede duft.. Jeg synes f.eks. personligt selv at dufte såsom "le male elixir" er alt for søde og feminine til en rigtig mand.. Sådan er denne slet ikke.. sødmen er mere hen af stronger with you absolutely.. Jeg vil klart anbefale denne.. bare vær opmærksom på at den muligvis skal stå i nogle dage efter første sprøjt, for at opnå sin fulde duft.
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 19 September 2023 - skrev
Dejlige produkter til fantastisk skarp pris!!!
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 12 September 2023 - skrev
Skønt varm og krydret duft, der holder længe
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.