- Parfum D'Ete - 75 ml - Edp

Kenzo - Parfum D'Ete -  75 ml - Edp
23% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Kenzo Parfum D'Ete Eau de Parfum 75 ml

Kenzo parfum D'Ete stråler med dens skønne noter, med en sensuel duft af jasmin i en sammensætning med alpevioler, hyacint og sød ferskenblomst. Det grønne strejf er sammensat af bladgrøntsager, grønne urter saft, lilje lotusblomst. Den blev oprindelig lanceret første gang i 1992 og Kenzo Parfum D'Ete blev lanceret i 2002.

  • 75 ml
  • Eau de Parfum Spray
  • EDP

DUFTTYPE:
DUFTFAMILIE:
DUFTNOTER:
TYPE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 750,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
574,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 23 September 2023 - skrev
Den bedste af alle Kenzo's parfumer - den er let blomsteragtig, - tænk grønne noter og intens uden at virke påtrængende - jeg har brugt den så længe den har været på markedet og det er altid den jeg vender tilbage til hvis jeg prøver en anden.
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 19 August 2023 - skrev
Jeg elsker den her duft. Har elsket den siden den kom frem i 90’erne. Er ked af at den er så svær at få fat i. Kan undre mig over at det ikke er den, der kan købes i butikkerne fra Kenzo, da den dufter 100 gange bedre end de andre dufte fra Kenzo. Så tak billigparfume at I altid har haft den. Har købt den et par gange hos Jer nu og har lige bestilt den for 3. gang, da jeg tabte den jeg næsten lige havde købt på et flisegulv..🙈
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 07 August 2023 - skrev
Skøn duft af renhed og super hurtig levering 👌
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 09 Januar 2023 - skrev
Elsker den duft - så frisk. Hver gang jeg har den på er der altid en der kommenterer min duft. Jeg blev så lykkelig da den kom tilbage
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 05 November 2020 - skrev
Jeg er så glad for at denne parfume er tilbage. Det er ren nostalgi. Jeg elskede den og var storforbruger af den for 25-30 år siden og er blevet det igen. Duften holder længe.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.