- Biotin Strong - 60 Stk

Verman Helein Biotin Strong 60 Tabletter

Helein Biotin Strong er det perfekte kosttilskud til dig, der ønsker at få stærkere og sundere negle samt hår. Biotin Strong indeholder zink, som er super godt til at vedligeholde negle, og så indeholder de også biotin, der er kendt for sine styrkende egenskaber til hår og hud. Pakken indeholder 60 tabletter, som du skal tage en af dagligt, og du har derfor til 2 måneder i en.

  • 60 tabletter
  • Daglig dosis 1 tablet
  • Indeholder zink og biotin
  • Styrker negle og hår

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin C 80 mg 100%
Biotin 5000 µg 10000%
Zink 15 mg 150%
Cystein 60 mg -

Obligatorisk tekst for kosttilskud
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.


Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 199,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
189,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat), Vitamin C (L-ascorbinsyre), L-cystein, Zink (zinkcitrat), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerol, natriumcarboxymethylcellulose), Biotin (D-biotin)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.