Ecooking Hudpleje

Ecooking er en dansk virksomhed, som udvikler produkter rige på naturlige og økologiske ingredienser. Ecooking har fokus på effekten, indholdet og prisen på deres produkter – alle skal nemlig have råd til hudpleje i verdensklasse fra danske Ecooking.

Ecooking blev etableret i 2016 i Danmark af Tina Søgaard, og det er bestemt ikke uden grund. Tina har mange års erfaring indenfor personlig pleje og skønhed, hvilket også er en af grundene for hendes opstart af virksomheden.

En ud af mange dage oplevede Tina, at hendes hud pludselig blev mere og mere trist. Hun oplevede hvordan hendes hud, på meget kort tid faldt sammen. Men allerede på dette tidspunkt var hun i gang med at udvikle private label produkter, som blev anvendt til personlig pleje. Hun havde derfor en klar ide om, hvilke ingredienser skulle indgå for at give huden det rette boost.

Inden der var gået længe, havde hun bestemt sig for, for alvor at påbegynde processen af sine produkter. Hun udvalgte derfor specifikke ingredienser og råvarer fra laboratoriet, og begyndte at blande olie, serum og creme i sit eget køkken. Eftersom portionerne af hhv. serum, olie og creme ikke var tilsat konservering, blev de opbevaret i køleskabet.

Tina Søgaard kunne efter kort tid konstatere, at hendes produkter skabte synlige resultater på huden. Det var faktisk så godt, at både familie, venner og bekendte efterspurgte hendes produkter. Der gik derfor heller ikke længe, inden hun havde skabt sin første serie, som bestod af syv produkter til eget brug.

Alle produkter opstod, fordi de alle udfyldte et behov – et behov for at løse et reelt problem. Produkterne blev udviklet for at løse problemer og hjælpe det enkelte menneske med at opnå ren og sund hud. Ifølge Ecooking fortjener alle sund, ren og velplejet hud. De sætter derfor en dyd i at udvikle deres produkter i en prisklasse, hvor alle kan følge med.