- K for Men Eau de Parfum - 50 ml - Edp

Dolce & Gabbana - K for Men Eau de Parfum - 50 ml - Edp
34% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Dolce & Gabbana K for Men Eau de Parfum

Bygget på arven af K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette, K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum er en sensuel ny duft, der legemliggør mandens ånd, som vælger sin skæbne med lidenskab og selvtillid. Inspireret af Toscanas jordnære, barske landskab, er den originale duft genfortolket for at fremkalde de mere intense og magnetiske sider af den moderne konge.

Intens, magnetisk og sensuel: Dolce & Gabbana K byder på en unik duftoplevelse. En duft, der giver et intimt indblik ind i det inderste af en moderne konge. Ved at bevare den mejslede, geometriske form af den originale K fra Dolce & Gabbana-flacon, er flasken nu klædt i en dybere nuance af kongelig blå, hvilket afspejler den nye intensitet af den magnetiske duft indeni. Den ikoniske krone er nu overlejret med en poleret sølvpatina, der fremhæver den ædle blå. På selve flasken fremtryller det kronede bogstav K det traditionelle symbol på royalitet, men med en våvet enkelhed, der er af nutidig karakter.

K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum er en fascinerende duft til selvsikre moderne mænd, der indeholder en dynamisk træholdig base takket være Nagarmotha-træet og et sensuelt krydret hjerte af pimento-essens forstærket af friskheden fra kardemomme. Denne karismatiske duft fremhæves af et cremet strejf af en figenmælk for en sensuel parfume til mænd.

K By Dolce & Gabbana Eau De Parfum fortæller historien om den autentiske og moderne mand.

  • 50 ml
  • EDP
  • Lanceret i 2020
  • K for King

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Blodappelsin, rød peberfrugt, Enebær, citron, Siciliansk citron, kardemomme
  • Hjertenoter: Figennektar, geranium, lavendel, salvie
  • Bundnoter: Cedertræ, patchouli, cypriololie, vetiver
Kender du parfumens 3 lag?

Topnoter er de duftnoter der giver dig det første duftindtryk og dem du dufter først, de falmer efter kort tid og i stedet overtager de midterste noter. Hjertenoterne udgør 40-80% af den den samlede duft oplevelse du får fra din parfume. Bundnoterne er de duftnoter som udvikler sig og har den længste duft holdbarhed på din hud. Duftnoter udvikler sig på huden, derfor kan både varme, hudtype, hormoner og årstider være medvirkende til, at en parfume ikke dufter ens på alle.


Dufttype:
Duftfamilie:
Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 730,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
478,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.