- Only the Brave - 50 ml - Edt

Diesel Only the Brave Eau de Toilette 50 ml

Diesel Only the Brave Eau de Toilette er en ultra maskulin duft, som henvender sig til manden, som altid er klart til at bekæmpe de udfordringer, der kommer hans vej. Duften åbnes med en friskhed fra citron og mandarin, som i hjertet kombineres med grønne og let aromatiske nuancer af koriander, viol og cremet cedertræ. Basen er opbygget med varme noter, som giver den lækreste dybde til duften fra blandt andet læder, rav og benzoin. Only The Brave har en nærmest magnetisk tiltrækningskraft, og skal derfor bæres af en mand med styrke og selvsikkerhed nok til at matche duften.

  • 50 ml
  • Eau de Toilette (EDT)

Parfumen og duftnoterens opbygning

  • Topnoter: Citron, mandarin
  • Hjertenoter: Viol, cedertræ, koriander
  • Bundnoter: Rav, læder, benzoin, labdanum, styrax

Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 440,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
374,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 28 November 2023 - skrev
Købte den til min søn, og den dufter virkeligt godt! Den er sød og krydret i duften, og holder godt. Synes den kan henvende sig til en bred målgruppe,selvom flakon måske er meget ungdommelig.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ingredientes: alcohol, aqua / water, parfum / fragrance, linalool, limonene, ethylhexyl methoxycinnamate, alpha-isomethyl ionone, citronellol, coumarin, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, bht, citral, geraniol, benzyl benzoate, ci 60730 / ext. violet 2 (f.i.l. b36556/1). el fabricante es responsable de la composición del producto. debido a posibles cambios, recomendamos verificar la composición del producto directamente en su envoltorio.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.