- D by Diesel - 30 ml - Edt

Diesel - D by Diesel - 30 ml - Edt
29% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Diesel D By Diesel Eau de Toilette 30 ml

D By Diesel Eau de Toilette er en moderne unisex duft, som er designet til til at være lige så universel som et par Diesel jeans. En fortolkning der passer til den frie sjæl, som ønsker en bedre fremtid med mere frihed og færre normer. D By Diesel tilpasser sig huden, og udvikler sig derfor forskelligt alt efter hvem den sidder på. Få din helt egen unikke duft, og efterlad et uforglemmeligt indtryk.

Det første der møder dig er krydret ingefær og den aromatiske lavendel, hvorefter den velkendte nuance af bomuldsjeans udfolder sig i hjertet. Duftens udvikler sig nu til dig, og danner dit eget unikke udtryk, mens de varme og sensuelle nuancer af vanilje fra Madagascar afrunden D by Diesel.

  • 30 ml
  • Eau de Toilette (EDT)
  • Unisex duft
  • Lanceret i 2022
  • Genopfyldelig Flakon
  • Bæredygtig emballage

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Ingefær, lavendel
  • Hjertenoter: Denim
  • Bundnoter: Vanilje

Kender du unisex parfumer?

Mange er i tvivl, men svaret er simpelt. En unisex parfume, kan bruges af alle, i unisex dufte er duftnoterne sammensat så de passer til alle, uanset køn. Unisex parfumer er ofte friske i toppen og har en varm bund med moskus og træagtige noter, der udvikler sig nænsomt og delikat på din hud. De seneste år, har der været fokuseret meget på, at dufte ikke skal kønsopdeles. Vidste du eksempelvis, at kvinder også elsker de mere maskuline og friske duftnoter? Faktisk siges det, at ca. 1/3 af de herredufte der sælges, købes af kvinder. Specielt duftene med friske citrusnoter og en varm woody bund, falder i kvindernes egen smag.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Kampagne:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 350,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
249,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CITRONELLOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CINNAMAL, METHYL ANTHRANILATE, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4 (F.I.L. N299111/1).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.