- Til Ansigt Gold - 192 Nåle - 0,5 mm

DermaRoller - Til Ansigt Gold  - 192 Nåle - 0,5 mm
46% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Dermaroller til ansigtet med 192 titanium nåle i 0,5 mm

Nyt, flot og stilrent design, CE godkendt og selvfølgelig indpakket sterilt som vores andre produkter i DermaRoller serien.
 

Dermaroller er det mest naturlige og geniale stykke værktøj, som alle burde eje.
Med dermarollerens små nåle, laver du tusindvis af microhuller i hudens overflade, hvorved huden tror den er blevet skadet og straks gør igang med at reparere. Huden har fået stimuleret collagen-produktion, og samtidig med at den retter op på de små microskopiske huller Dermarolleren har skabt, retter den også op på de evt. skader der kan være i huden, f.eks. strækmærker, appelsinhud, pigmentforandringer, ar, rynker, acne, brandskader osv.

En behandling med dermaroller er 100 % naturlig. Huden reparerer sig selv og skaber selv det fantastiske resultatet. Rullens fine nåle har en længde på kun 0,5 mm til ansigtet og 1,0 mm til kroppen, dette giver en helt smertefri behandling uden risiko for at skade huden. Ved regelmæssig brug af Dermaroller vil du hurtigt se et resultat. Huden bliver friskere og yngre at se på. Du vil få meget mere ud af dine ansigt og/eller krops produkter. Efter brug skyller du den under varmt vand og giver den et par pust af desinficerende væske.    

Sådan bruger du dermarollere til ansigt:
Rullen føres blidt over det område du vil behandle, rullen skal ikke trykkes ind i huden
Brug ikke rullen på de sarte områder, f.eks. øjenlåg og læber.
5 minutters behandling i ansigtet hver anden dag er nok - eller 6 rul frem og tilbage er nok til at starte collagenproduktionen
Du bør afslutte med en vitaminrig fugtighedscreme. 200 gange bedre en før en behandling

 

Creme/serum/Olie efter Dermarollerbehandling:
Til ansigtet anbefales en serum/creme der indeholder hyaluronsyre og/eller a-vitamin da huden efter en dermaroller behandling optager fugt og vitamin op til 200 gange bedre, end hvis påført huden uden en dermaroller behandling. Hylauronsyre er en rigtig fugtbooster og a-vitamin kan ved regelmæsig og kontinuerlig brug regenererer skadede hudceller og øge hudens collagen.     

Vores dermarollere er naturligsvis CE godkendte og med titanium nåle.

Vigtig at vide:
En derma rulle er strengt personlig og må ikke benyttes af andre. En dermarulle holder ca. 3 mdr. ved regelmæssig brug. Sørg altid for at rengøre din skinroller korrekt, for at undgå infektioner.  


Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 275,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
149,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.