- CK One 15 ml - Edt

Calvin Klein - CK One 15 ml - Edt
43% BESPARELSE IFH TIL MARKEDSPRIS
Set til 175,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
99,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Calvin Klein CK One Eau De Toilette 15 ml Travel Size

I 1994 lancerede Calvin Klein deres Unisex duft, CK One. En parfume der kan bruges af både mænd og kvinder. Det blev til en bestseller uden lige. Elsket af mænd, kvinder, piger og drenge i alle aldre. Og det er den endnu! CK One er afslappet med perfekt balance mellem klarhed og sensualitet med frugtagtige duftnoter af ananas, mandarin og papaya. Blandet med bergamot, kardemomme og lemon som et tvist til det søde. Florale noter i midten af viol, jasmin og rose og en base af træagtige noter, amber, musk og ceder. Tilsammen en hav af noter der giver dine sanser en tur gennem det maskuline og feminine og ikke mindst sensuelle.

CK One findes i 15, 50, 100 og 200 ml som du alle kan finde her i shoppen her. Hvert år kommer den i en speciel limited summer edition, CK One Summer, også en unisex duft, der hvert år bliver rigtig godt modtaget.


Hvad er en unisex duft?
Det spørger mange om, og svaret er simpelt. En duft der kan bruges af både mænd og kvinder. I unisex dufte er duftnoterne sammensat så de passer til alle, uanset køn. Unisex parfumer var tidligere typisk lette, friske og energiske dufte, akkurat som CK One duften - og er det stadig. De seneste år har mange mærker lancerede mere unikke unisex-dufte, bla. de velkendte molecule parfumer, og dufte med mere varme og luksuriøse duft-noter. Du kan se hele udvalget af unisex-parfumer her


DUFTTYPE
EAU DE TOILETTE
SERIE
CK ONE
DUFTFAMILIE
FRISKE & CITRUS MASKULIN SPORTY & FRESH FEMININ
DUFTNOTER
ANANAS/PINEAPPLE
DETAJLER
REJSE/TRAVEL DUFT/SCENT MÆND/MEN KVINDER/WOMEN UNISEX

Se alt fra Calvin Klein | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.