- Hero - 50 ml - Edt

Burberry Hero 50 ml Edt

Gådefuld og eventyrlysten. Burberry Hero er et medrivende ægteskab af styrke, subtilitet, kraft og medfølelse. En ny maskulin ånd, der udforsker dyrerigets kræfter. En mand på jagt efter transformation og metamorfose; et nyt moderne heltemod. Hero's vision udfordrer de traditionelle stereotyper af maskulinitet, som giver dig mulighed for at transformere dig, til at finde modet til at omfavne den, du virkelig er. Med en positiv og heroisk føring, skubber manden sine grænser. En ny mand. En helt.

Frisk, strålende og modig. Hero duften er intens, med funklende bergamotte, og forfrisket med enebær og sort peber. Juniper, en klassisk britisk ingrediens i parfumørens palette, bringer en levende friskhed til duften, og forstærkes af en trio af varme cedertræolier fra tre forskellige bjergkæder: Appalacherne, Atlasbjergene og Himalaya.

Flasken er en moderne genskabelse af Burberry-duft af Riccardo Tisci – med Thomas Burberry-monogrammet.

  • 50 ml
  • Eau de Toilette Spray (EDT)
  • Lanceret 2022
  • Citrusagtig, aromatisk & krydret

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Bergamotte
  • Hjertenoter: Juniper, sort peber
  • Bundnoter: Cedertræ
Kender du parfumens 3 lag?

Topnoter er de duftnoter der giver dig det første duftindtryk og dem du dufter først, de falmer efter kort tid og i stedet overtager de midterste noter. Hjertenoterne udgør 40-80% af den den samlede duft oplevelse du får fra din parfume. Bundnoterne er de duftnoter som udvikler sig og har den længste duft holdbarhed på din hud. Duftnoter udvikler sig på huden, derfor kan både varme, hudtype, hormoner og årstider være medvirkende til, at en parfume ikke dufter ens på alle.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 690,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
594,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 17 Juli 2023 - skrev
Behagelig, frisk, maskulin duft.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, GERANIOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, DISODIUM EDTA, BHT, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.