Escada Parfume & Dufte

Intet siger elegance og glamour som en Escada parfume! De berusende, frugtagtige og lette dufte, der kendetegner Escada, er bare essensen af moderne femininitet og luksus. Escadas fantastiske dufte er synonym med modebranchens cool glamour, der giver dig et stjernedrys af elegance i hverdagen - og får dig til at stråle til festlige begivenheder! Og de vidunderlige dufte kommer tilmed altid i de smukkeste flasker, som er en fryd at have stående fremme. Derfor ELSKER vi, og kvinder verden over, Escada parfume! Er du også en Escada-kvinde? Find din luksuriøse Escada duft her i vores store udvalg! Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Historien bag Escada Parfume

Escada startede i sin tid som et eksklusivt modebrand tilbage i 1978 og skilte sig fra begyndelsen ud med deres elegante og eksklusive farver, mønstre og designs.

Derfor blev brandet hurtigt et kæmpe internationalt navn og lancerede i 1990 deres føres Escada parfume, Escada Margaretha - opkaldt efter en af de to grundlæggere, Margaretha Ley.

Parfumen blev en enorm succes, og siden har Escada lanceret et væld af helt fantastiske parfumer - der altid er kendetegnet ved deres distinkte moderne, feminine glamour og elegance. Derfor er Escada Parfume højt elsket af kvinder verden over, der ønsker at forkæle sig selv og stråle til både hverdag og fest.

Over årene er det blevet til mange sande duftklassikere fra Escada. Prøv fx den populære Especially Escada, Joyful eller Celebrate Life.

Escada lancerer herudover hver sommer en eksklusiv sommerduft, som kun udkommer i limited edition og er ekstremt populære. Prøv fx den blomstrende og frugtagtige Island Kiss eller nyd duften af luksuriøs solskinsferie med Agua del Sol!

Du kan altid finde alle de lækre og elegante parfumer fra Escada her i vores store udvalg!

Escada står for kvalitet i både dufte og design!

Hos Escada kræser de ikke kun om duften - de går også højt op i design kvalitet! Og det betyder, at Escada parfume ikke kun dufter fantastisk - de har også de mest eksklusivt designede flasker. Intet under, at brandet har deres rødder inden for modeverdenen! Parfumerne er en sand pryd at have stående i hjemmet og en kæmpe nydelse at bruge i dagligdagen

Herudover betyder den meget høje kvalitet på parfumerne også meget for holdbarheden. Escada parfumes høje kvalitet giver den nemlig en særlig lang holdbarhed. Du kan nyde parfumernes skønne dufte i lang tid, når du sprøjter den på huden - hvilket er en kæmpe fordel i hverdagen, da det ikke er nødvendigt at sprøjte ny parfume på så ofte for at bevare duften. Og herudover har parfumen også en særlig lang holdbarhed i selve flasken, så du kan have glæde af den i ekstraordinært lang tid.

Escada parfume til en god billig pris

Her hos BilligParfume.dk elsker vi at give dig luksuriøse parfumer til billige priser! For vi synes, at alle skal kunne forkæle sig med lækre dufte, uden at det skal koste alverden.

Derfor kan du hos os nemt finde din nye lækre Escada parfume til en rigtig god pris! Så du kan forkæle dig selv eller en, du holde af! Gå på opdagelse i vores mange skønne Escada dufte, og find din nye favorit parfume i dag!