- Ansigtsrulle Rosakvarts Dobbelt - Rose Quartz

Spar dkk200
Beauty - Ansigtsrulle Rosakvarts Dobbelt - Rose Quartz
Spar  57%
Set til 349,00
Din pris 149,00
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Udsolgt
Dansk E-maerke godkendt webshop
E-mærket - Sikker handel

Ansigtsrulle Rosakvarts Dobbelt

  • Rose Quartz
  • Lyserød
  • Faceroller

Beauty Ansigtsrulle Rosakvarts Dobbelt er en unik jaderulle, som er fremstillet af ægte rosenkvarts. Jaderullen er skabt med formålet om at styrke mikrocirkulationen i huden og dermed også cellevævet. Når man styrker cellevævet, vil huden blive opstrammet og dermed også øge blodcirkulationen. Beauty Ansigtsrulle Rosakvarts Dobbelt er for dig, der ønsker en fast hud og glødende udstråling, der skriger sundhed. Anvend jaderullen til en ansigtsmassage med en berigende ansigtsolie og oplev hvordan huden føles yngre.

Beauty Ansigtsrulle Rosakvarts Dobbelt er fremstillet med en stor rulle i den ene ende og en lille i den anden. Den lille rulle er skabt til områderne omkring næse, læber og øjne. Den store rulle gør sig effektiv i de lidt større områder som kinder, hals, hage, pande osv.

Jaderullen har sin oprindelse i Kina, hvor den i århundreder er brugt og kendt for at forbedre skønheden. Med tiden er rullen blevet kendt i hele verden, og det er naturligvis ikke uden grund. Jaderullen er resultatgivende og et must i den daglige hudplejerutine.

Ansigtsrulle Rosakvarts Dobbelt egenskaber

  • Styrker mikrocirkulationen
  • Afslappende og behagelig ansigtsmassage
  • Forbedring af hudens elasticitet

Hvordan anvendes Beauty Rosakvarts Dobbelt

Jaderullen anvendes i ansigt og på hals efter eget behov. Det anbefales, at du ruller i omegnen af 5-10 minutter på de ønskede områder. Den kan både anvendes om morgenen, men også om aftenen – sørg for at bruge en ansigtsolie, creme eller serum for at give jaderullen et nemmere glid, og samtidig lade huden absorbere produktet på nemmere vis.

Indhold: 1 stk.


Type: Ansigtsruller Beauty
Serie: Hudpleje Ansigt

★ Produkt anmeldelser ★

stjernestjernestjernestjernestjerne - 11 August 2019 - skrev
Super lækker! Jeg er så glad for at jeg købte den! Den føles rar på huden og er god til at massere fx serum ind i huden. Huden føles frisk og lækker efter brug af rullen.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: