- D-force Anti Age - Dagcreme - 50 ml

JULEGAVER >>
589,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Beauté Pacifique - D-force Risk Management Anti-Age Dagcreme

  • 50 ml

    Denne patentanmeldte dagcreme repræsenter et High-Tech gennembrud inden for hudpleje. Nu er det muligt at tilføre huden helt naturlig D vitamin, som huden meget ofte ikke selv danner, fordi vi nu alle er fokuserede på, at for megen sol kan føre til hudkræft. D-vitamin dannes kun i huden og den nyeste forskning konkluderer, at underskud af D-vitamin i huden, kan fører til meget alvorlige sundhedsproblemer. D-vitamin gennem kosttilskud er stærkt begrænset i lovgivningen og eksperterne er uenige om de risici, der er forbundet med oral indtagelse.

Anvendes som anti-age creme morgenen og påføres så tyndt, at cremen penetrerer helt ind i huden i løbet af få minutter. Herefter påføres for eksempel Beauté Pacifique’s Oil Free Lotion som den daglige fugtpleje. Ved tør hud anvendes Beauté Pacifi que’s Creme Soyeuse Hydratante, Peaux Seches


DETAJLER
50 ML ANTI-AGE HUDPLEJE/SKIN CARE KVINDER/WOMEN

Se alt fra Beauté Pacifique | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.