- Remedy Dråber - 20 ml

Bach Rescue Remedy Dråber 20 ml

Bach Rescue Remedy Nødhjælpsdråber, er en essentiel del af førstehjælpskassen til både sind og krop. Back Rescue nødhjælpsdråber er fremstillet med blendede blomsterremedier, der er kendt for deres evne til at lindre stress, reducere angst og skabe en indre balance. Perfekt til at håndtere de små og store udfordringer du møder i hverdagen.

Bach Resscue dråber, har en beroligende aroma fra de naturlige blomsterremedier. Brug dråberne for at opnå en øjeblikkelig følelse af ro og balance. Bach Rescue Remedy dråber kan anvendes i stressede og angstfyldte situationer, hvor en hurtig beroligende effekt er ønsket.

Produktinformation:

Fakta:

  • Blomsterremedier i dråbeform
  • Lindrer stress og angst
  • Hjælper med at skabe balance
  • Nem at have med på farten
  • Kan anvendes efter behov
  • 20 ml.

Anvendelse: Dråberne kan indtages ved behov i situationer med stress og angst. Du kan enten bruge dråber direkte på tungen, eller de kan blandes i et glas vand. Dosering er typisk 4 dråber.

Dosering: Kom 4 dråber i et glas vand og drik det med det samme eller kom 4 dråber direkte på tungen. Op til 6 gange dagligt. Kan anvendes af veganere.

Vidste du?
Bach Rescue Remedy er en del af en større serie af blomsterremedier, der blev udviklet af Dr. Edward Bach i 1930'erne. Disse dråber er sammensat af en særlig blanding af fem Bach blomsterremedier, der tilsammen skaber en beroligende effekt.

Opbevaring: Opbevares tørt ved stuetemperatur.


Næringsindhold: Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varenEnergi (kJ/kcal)0 kJ / 0 kaclFedt (g)0 g-heraf mættede fedtsyrer (g)0 gKulhydrat (g)80 g-heraf sukkerarter (g)0 gKostfibre (g)Protein (g)0 gSalt (g)0 g


Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 235,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
219,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Konsistensmiddel (glycerol) Vand, Blomsteressenser (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.