- Night Dråber - 10 ml

Bach Rescue Night Dråber 10 ml

Bach Rescue Night Dråber, er en ideel løsning til dig der har brug for en naturlig hjælp til en rolig nattesøvn. Bach Rescue Night dråberne, er en del af den populære originale blomsterremedie blanding fra Bach og er specifikt formuleret til brug om natten. Bach Recue Night blandingen kombinerer de beroligende effekter af Bach Rescue med den natlige styrke af White Chestnut, hvilket hjælper med at berolige sindet og fremme den naturlig ro og afslapning.

Produktinformation:

Fakta:

  • Bach Rescue Night Dråber.
  • Naturlig blomsterremedie.
  • Virker berolige for krop, sjæk og tanker inden sengetid.
  • Indeholder den originale Rescue-blanding og er derudover tilsat hestekastanje (White Chestnut).
  • Nem at anvende med den praktisk pipette.
  • Ideel til brug hver aften for en bedre og mere rolig søvn.

Anvendelse: Påfør dråberne på din tunge eller opløs dem i et glas vand 30 minutter inden sengetid. Gentag om nødvendigt, hvis du vågner om natten. Sørg for at læse og følge anvisningerne på emballagen.

Vidste du? At Bach Rescue Night Dråber er kendt for deres brug af naturlige ingredienser, der kan hjælpe med at reducere urolige tanker og stress inden sengetid? White Chestnut (hestekastanje) er en nøgleingrediens, er specielt kendt for sin evne til at stille tankestrømmen og forberede sindet til en afslappet søvn.

Anvendelse: Dråberne kan indtages ved behov i situationer med stress og angst. Du kan enten bruge dråber direkte på tungen, eller de kan blandes i et glas vand. Dosering er typisk 4 dråber. 

Dosering: Kom 4 dråber i et glas vand og drik det med det samme eller kom 4 dråber direkte på tungen. Op til 6 gange dagligt. Kan anvendes af veganere.

Opbevaring: Opbevares tørt ved stuetemperatur.


Næringsindhold: Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):Energifordeling i varenEnergi (kJ/kcal)1472 kJ / 346 kcalFedt (g)0 g-heraf mættede fedtsyrer (g)0 gKulhydrat (g)80 g-heraf sukkerarter (g)0 gKostfibre (g)Protein (g)0 gSalt (g)0 g


Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 135,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
124,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Konsistensmiddel (glycerol) Vand, Blomsteressenser (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.