- Man Shaving Foam Normal Skin - 100 ml

ShaveSafe - Man Shaving Foam Normal Skin - 100 ml
23% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

ShaveSafe Man Shaving Foam Normal Skin

Barberskum til mænd der forebygger irriteret hud, kløe barberingsknopper, skægpest og indgroet hår. Skummen er antibakterielt, desinficerende samt nedbryder de baktier, der kan være årsag til irriteret hud efter barbering eller voksning. Derudover virker skummet rensende både for hud samt skaber, dette giver dig optimal hygiejne så du undgår knopper, kløe og indgroede hår. Alle produkter fra ShaveSafe kan benyttes til sensitiv hud. God størrelse som er nem at have med på farten i sin toilettaske.

  • 100 ml
  • Barberskum til normal hud

Serie: ShaveSafe

Type: Barbering


Tilfredshedsgaranti
ShaveSafe giver 100% tilfredshedsgaranti hvis du ikke er tilfreds med produktet. Skulle det mod forventning ske, skal du blot sende en mail direkte til ShaveSafe. De vil behandle din reklamation og sørge for at du får pengene tilbage. Mere information og kontaktoplysninger til ShaveSafe kan du finde og læs på produktet. Det er vigtig at henvendelse sker direkte til ShaveSafe og ikke til BilligParfume.dk


Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 129,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
99,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 4-8 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.