- Feel Good Menstruationskop Transparent

Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Transparent
31% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Satisfyer Feel Good Menstruationskop Transparent

En menstruationskop er en super miljøvenlig, behagelig og nem måde at håndtere sin menstruation, og denne Feel Good variant fra Satisfyer er desuden lavet i et flot design og fremstillet af 100 % hudvenlig silikone, som samtidig er super blødt, så du sikrer dig mest muligt komfort.

Menstruationskoppen er designet med en super praktisk hank i bunden, som gør den nem både at indsætte og fjerne igen. Der er samtidig to forskellige størrelser i denne pakke, og du kan derfor variere alt efter om du har nybegynder eller ej, og i forhold til hvor langt henne i blødningen du er.

Alt efter hvor kraftige blødninger du har, skal du tømme og rengøre koppen tidligst hver fjerde time. Du vil løbende finde ud af hvad dit behov er, men ofte vil du kunne beholde menstruationskoppen i noget længere end hvis du fx er vant til at bruge en tampon.

Når du tømmer koppen skal den rengøres med vand og mild sæbe, og kan med fordel koges ind i mellem for helt at desinficere den. Samtidig anbefaler vi altid at sørge for god håndhygiejne, når du håndtere menstruationskoppen.

Efter at have afsluttet din blødning skal koppen i kogende vand et par minutter, og kan efterfølgende opbevares i den medfølgende lille pose.

 • Produktet har en 1 års garantiperiode
  • 100% kropssikker silikone
  • Pakke med to forskellige størrelser

Den lille menstruationskop

 • Rummer 15 ml
 • Diameter 3,8 cm
 • Højde: 5,7 cm.

Den store menstruationskop

 • Rummer 20 ml
  • Diameter 4,0 cm
  • Højde: 6,1 cm.

DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 115,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
79,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.