- L'Air du Temps - 50 ml - Edt

Nina Ricci - L'Air du Temps - 50 ml - Edt
39% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Nina Ricci L'air du Temps Eau de Toilette 50 ml

Den smukke duft fra Nina Ricci som har været elsket siden den blev lanceret i 1948.. Det må vist betegnes som en klassiker inden for dufte.
Men vidste du, at duften blev kreeret lige efter 2. verdenskrig og de to freds-duer som er udformet på den smukke flakon, symboliserer netop det - Fred og kærlighed.. En smuk historie til en smuk og elegant duft. We love it..

L'Air du Temps er chic og elegant, en floral og blomsterlige duft til kvinder, beriget med skønne eksklusive duftnoter. Parfumen åbner med rose, aldehydes, neroli, sød fersken rosewood og bergamotte. Et hjerte og mellemnoter af gardenia, nellike, rose, viol jasmin og ylang-ylang. Den afrundes delikat med en let krydret bund, sandeltræ, varm lækker musk og amber, eksklusiv vetiver, benzoin og cedertræ.


Dufttype:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 650,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
398,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 11 December 2023 - skrev
En tidlig julegave, som blev modtaget meget, meget positivt. 😊
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 21 Maj 2023 - skrev
Er mega glad for min parfume❤️ har søgt den længe og endelig fandt jeg den hos jer, hvilket jeg er glad for og vil selvfølgelig handle hos jer for eftertiden, uanset hvilket produkt jeg skal købe❤️ TAK FOR JER❤️❤️
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 18 Januar 2023 - skrev
Go betjening😃
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT.,L CINNAMAL, AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CI 14700 (RED 4), CITRAL, CITRONELLOL, DISODIUM EDTA, FARNESOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.