- L'Air du Temps - 50 ml - Edp

Nina Ricci - L'Air du Temps - 50 ml - Edp
25% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Nina Ricci L'air du Temps Eau de Parfum 50 ml

L'air du Temps er den første duft fra Nina Ricci fra 1948. Et tidløst spejl af det kvindelige ideal, kvinden som er i trin med sin tid. Et mesterværk, både tidløs og ultramoderne som symboliserer kærlighed, fred og renhed.

Familie: krydret blomstret. 
Topnote: gardenia, jasmin.
Hjernote: krydret nellike, pebret rose.
Basenote: sandeltræ, iris.
Nøgleord: klassisk, poetisk.


DUFTTYPE:
DUFTFAMILIE:
TYPE:
DETAJLER:

JULEGAVER >>
Set til 730,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
549,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Emærket ikon e-mærke godkendt - Tryg handel
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 22 Maj 2023 - skrev
En dejlig let parfume.
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 13 Marts 2023 - skrev
Er MEGET MEGET glad for Nina Ricci L'Air du Temps EDP, har brugt denne skønne parfume i mange år, og vender altid tilbage til den. Også tusind tak til jer for den fine behandling hele vejen igennem.
stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 01 November 2020 - skrev
Jeg er helt vild med Nina Ricci L’Air du Temps, både i EDP og EDT. Men er mest glad for EDP, men bruger også EDT. Er der mulighed for at I kan få Nina Ricci’s parfume hjem i 100 ml. i EDP. Jeg ville blive SÅ glad for jeg elsker den parfume og Jer også, men det er ikke for parfumen, men fordi jeg synes I er en rigtig god online butik med virkelig god service😁 og det takker jeg Jer utrolig meget for, og jeg vil til mine dages ende😉 kun handle hos Jer, som jeg altid har gjort/gør😍. Med de kærligste hilsner fra Carina Lykke Pedersen🌹🙏🙏🍀💓. Jeg har skrevet parfumen Nina Ricci - L’Air du temps, både i EDP og i EDT. Og så skrev jeg om der er mulighed for om I kan få den samme parfume i 100 ml. I EDP, for den har I kun i 50 ml. Men I har parfumen i 100 ml. i EDT. Jeg håber og ønsker at I forstår hvad jeg mener nu😃💚. Stor krammer fra Carina Lykke Pedersen😘🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ingredientes: ALCOHOL DENAT., AMYL CINNAMAL, AQUA, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CI 14700, CITRAL, CITRONELLOL, DISODIUM EDTA, FARNESOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.