- Hair Loss Formula For Men - Vitaminer til dit hår - 1 Måned

Placeholder picture
DKK 249,00
Udsolgt
E-maerket Certificeret
E-mærket - Sikker handel

Produktinfo

HairLust - Hair Loss Formula For Men - Vitaminer til dit hår - 60 kapsler - 1 Måneds forbrug

HairLust For Men kapslerne, er vitaminer til mænd, og det bedste udgangspunkt for øget hårvækst og tykkere hår. Få et større og flottere hår med HairLust til mænd.

Her er nogle af fordelene HairLust vitaminerne:

-Vitaminer mod hårtab plejer håret
-Klinisk bevist formular til tykkere hår
-Hårtab vitaminerne øger hårvæksten
-Rig på biotin & andre vitaminer til hårtab
-Piller mod hårtab opvækker hårsækkene
-Bekæmper høje tindinger & tyndt hår
-Forebygger hårtab hos mænd
-Leverer hurtige resultater
-Kapslerne Indeholder kun naturlige ingredienser

HairLust vitaminer mod hårtab
HairLust Men er naturlige hårtab vitaminer, som er klinisk bevist til at kunne reducere og forebygge de almindelige symptomer for hårtab hos mænd. De tidlige symptomer på mandlig skaldethed (androgen alopeci) opstår oftest hos mænd i alderen 20-45. Mandlig skaldethed er arveligt og er forårsaget af en overproduktion i kroppen af det mandlige hormon dihydrotestosteron (DHT). Det indledende hårtab hos mænd starter typisk på toppen af hovedet eller i tindingerne. Ved at kombinere de rigtige vitaminer mod hårtab i en kombination med DHT blokkere, kan hårtab reduceres og forebygges.

Hvordan virker piller mod hårtab?
HairLust Men er en kraftfuld kombination af vitaminer mod hårtab hos mænd. Denne formular er specialudviklet i England og målrettet til mænd, som oplever indledende symptomer på hårtab. Ligesom alle andre celler i kroppen har hårsækkene brug for de rigtige, og den rette mængde af, næringsstoffer til at vokse.

Sådan anvender du Hair Loss Formula vitaminer:
Du skal spise 2 piller hver dag og meget gerne i forbindelse med et hovedmåltid, helst 15-30 minutter inden du spiser, og gerne sammen med et stort glas vand.

Ingredienser:
Se det vedhæftede billede.

Aktive Ingredienser
Alle ingredienserne i HairLust Men Formula piller er naturlige og formuleret i England samt FDA godkendt netop for at sikre dig kvalitet og tryghed. Hver enkel ingrediens er medtaget for dens evne for at modvirke hårtab. Ingredienserne indbefatter mineraler, vitaminer, proteiner og aminosyrer, som alle er specielt doseret og sammensat for at arbejde effektivt sammen og give den bedste formular mod hårtab hos mænd. HairLust hårtab vitaminer indeholder 22 forskellige ingredienser og blandt disse er Methylsulfonylmethan (MSM), Isoleucin, Valin, Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, Vitamin D, Vitamin C og Folsyre.

HairLust Men anvender kun naturlige ingredienser, og der findes ingen bivirkninger.

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering: