Guide til selvbrunere

Sådan virker selvbruner  
En selvbruner er en rigtig god og nem vej til den solbrune kulør, uden at din hud kommer i kontakt med de farlige UV stråler. Savner vi ikke alle den smukke sommerglød, når vinteren banker på?

Farven i en selvbruner, farver det aller yderste cellelag af huden, det lag der optager farven. Det er også det lag der først falder af og fornyer sig, hvilket gør at den brune farve fra din selvbruner, ikke holder helt så længe som havde du været en tur i syden.

Er du bange for at få Sidney Lee looket og vågne op med orange skær, så frygt ikke. Den generation af selvbrunere der idag er på markedet, trækker ikke den gulerodsfarvede tone frem, men giver en naturlig solbrun glød.

Kan mænd bruge selvbruner?

Skulle du ved en fejl tro, at selvbruner og tanning kun er til piger, så tro om igen. Mænd er også med på bølgen, SunSpa har udviklet en tan in a can spray, specielt til mænd. Og nej drenge - det er ikke tøset!

Hvordan får jeg det bedste resultat?

Tag et bad og bruger en eksfolierende scrub på de områder hvor du ønsker at påføre selvbruner. De døde hudceller fjernes og du får dermed den mest optimale farve og det mest jævne resultat. Skal du bruge selvbruner inden sengetid, kan du godt forvente at det smitter en smule af, men det kan vaskes. Natten er en god hjælper, så du vågner op til en smuk sommerglød. For det ultimative resultat anbefaler vi, at du smører dig godt ind i bodylotion eller olie, fugtigheden er med til at give et smukt og lækkert resultat. Brug selvbruner i god tid, inden forventet resultat. Der er stor forskel på hvor lang tid det tager, inden effekten viser sig. Læs mere på de forskellige produkter. Der findes også express serier, hvor effekten viser sig væsentlig hurtigere.

selvbruner-banner-billigparfumedk

Tip til selvbruner

Er du bange for at farven er for mørk, kan du hvis du bruger selvbruner lotion, også blande din selvbruner med en alm. bodylotion. Du får en lidt svagere effekt af farven og fugt på samme tid. Win Win..

Hvis du ikke bruger en påføringshandske, er det en god ide at smøre lidt body oil ud på håndfladerne, inden du tager den brune lotion i brug, det gør det nemmere at vaske de farvede rester af hænderne og håndflader bagefter. Både SunSpa, St. Moriz og St. Tropez har påføringshandsker i deres sortiment fra kr. 25,-

Kan jeg bruge selvbruner i ansigtet?

Selvbruner kan også bruges til ansigtet. Mange vælger sprays, men føler du dig ikke helt tryg ved dette, er der også udviklet specielle cremer og gels til ansigtet. Også til dig med sensitiv hud, St. Tropez Tan har en sensitiv selvbruner serie, du kan se den her

 

Selvbrunere findes i mange mærker, farvenuancer og variationer. Både i spray, mousse, gel og lotion. Der er lidt til enhver smag og efter enhver pengepung. Er du til naturlige plejeprodukter kan vi også anbefale Bondi Sands selvbruner serie med plejende og nærende ingredienser.

 

Kan jeg bruge selvbruner når jeg er gravid?

Det er typisk altid det øverste lag af huden der påvirkes når du bruger selvbruner. Der skulle derfor ikke være noget til hindre for at bruge en selvbruner under graviditeten. De fleste selvbrunerproduktyer er uden parabener, men kig altid på de forskellige mærker og se yderligere ingredienser, bla. duftstoffer m.m. Hos BilligParfume.dk kan du finde et bred udvalg af selftanning produkter der er fremstillet af natulige produkter og uden parabener.
Under gravidteten kan hormornerne godt spille en et puds, så lav altid en test på et lille område af huden, inden du går i gang med en fuld tanning. Er du i tvivl henstiller vi altid til, at du spørger din egen læge først.