- DKNY Woman - 100 ml - Edt

DKNY - DKNY Woman - 100 ml - Edt
41% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
WOW PRIS

DKNY by Donna Karan Energizing Woman Eau de Toilette Spray 100 ml (EDT)

DKNY flakonen er en hyldest til den pulserende liv i storbyen, som DKNY er kendt for. Den rene, moderne flaske med et glinsende sølvfarvet låg afspejler elegance og enkelhed, mens duftens indhold er en eksplosion af energi og vitalitet.

Det er ikke bare en duft, det er en attotude! Træd ind i en verden af livlighed og fornyet energi med DKNY Energizing Woman Eau de Toilette fra Donna Karan New York. En duft er skabt til den moderne kvinde, der omfavner hver dag med entusiasme og vitalitet.

DKNY Energizing Woman Eau de Toilette åbner med sprudlende noter af saftig citron og solmodne solbær, der straks fanger din opmærksomhed. Hjertet af duften afslører en blomstrende buket af jasmin og lotusblomst, der tilføjer en feminin og fortryllende dimension. Den subtile base af hvidt træ og moskus giver duften dybde og en varig effekt.

  • 100 ml
  • Eau de Toilette Spray (EDT)
  • Moderne, forfriskende og fuld af liv

Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 650,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
384,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 06 Februar 2023 - skrev
dejlig, frisk og let duft
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT. [] WATER\AQUA\EAU [] DKNY WOMAN FRAGRANCE (PARFUM) [] LIMONENE [] BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE [] ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE [] ETHYLHEXYL SALICYLATE [] BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL [] HYDROXYCITRONELLAL [] CITRONELLOL [] LINALOOL [] ALPHA-ISOMETHYL IONONE [] BENZYL SALICYLATE [] BENZYL ALCOHOL [] CITRAL [] HEXYL CINNAMAL [] GERANIOL [] EXT. VIOLET 2 (CI 60730) [] YELLOW 5 (CI 19140)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.