- Eternity Woman Aromatic Essence - 50 ml - Edp

Calvin Klein - Eternity Woman Aromatic Essence - 50 ml - Edp
25% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Calvin Klein Eternity Woman Aromatic Essense Eau de Parfum 50 ml (EDP)

Eternity Woman Aromatic Essense Eau de Parfum fra Calvin Klein. En forførende og frisk duft der vækker opmærksomhed og beundring.

Hvordan dufter Eternity Woman Aromatic Essense?
Eternity Woman Aromatic Essense duften åbner med friske og blomsteragtige noter fra lavendel, ambrette, vandnoter og lime. Hjertet forfører dig med duften af pæon, solbær og kokosvand - med et lille strejf af salt, der giver duften kant. Duften afrundes på en varm base med sensuelle og forførende noter fra sandeltræ. Denne eksklusive og friske duft passer perfekt til den moderne kvinde, der sætter pris på kvalitet og ikke er bange for beundrende blikke.

Den unikke blågrønne flakon med denne aroma omfavner en særlig hyldest til Calvin Kleins ikoniske arv, og åbner samtidig op for et nyt kapitel i duftens historie.

Produktinformation:

Fakta:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 50 ml
  • Sensuel og uimodståelig duft

Duftnoter i Eternity Woman Aromatic Essense:

  • Topnoter: Lavendel, ambrette, vandnoter, lime
  • Hjertenoter: Pæon, salt, solbær, kokosvand
  • Bundnoter: Sandeltræ

Anvendelse:
Påfør Eternity Woman Aromatic Essense parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm.

Vidste du?
At parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.


Dufttype:
Serie:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 695,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
521,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, GERANIOL, ALCOHOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, METHYL 2-OCTYNOATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, EXT. VIOLET 2 (CI 60730).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.