- Eternity Parfum For Men - 50 ml

Calvin Klein - Eternity Parfum For Men - 50 ml
29% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Calvin Klein Eternity Parfum For Men 50 ml

Eternity Parfum for Men fra Calvin Klein er en aromatisk og varm herreduft, der er designet som et intenst udtryk for den evige kærlighed. Et hint af aromatisk friskhed fuldender den sensuelle base, og skaber en berusende kombination med en kraftfuld og vanedannende finish.

Eternity Parfum har mange facetter! Åbner med en aromatisk blanding af økologisk lavendelolie og grøn mynteolie, med inspiration fra den originale Calvin Klein Eternity duft. Bliv overasket af den maskuline blødhed, som udfolder sig i hjertet med noter af rom og Madagascar vanilje, som blandes perfekt med den varme træbase af cedertræ og forførende indonesisk patchouli. En duft som holder hele dagen og har en vanedannede fougére kvalitet, som er umulig at modstå.

  • 50 ml
  • Parfum
  • Lanceret i 2022

Parfumen og duftnoternes opbygning

  • Topnoter: Lavendel, mint
  • Hjertenoter: Rom, vanilje
  • Bundnoter: Cedertræ, patchouli

Fun Fact: Lugtesansen er vores mest mindeværdige sans

Det er videnskabeligt bevist, at vi husker lugte og dufte, meget bedre end syn, lyde, smag og følelser. Utroligt nok, kan folk huske dufte med 65% nøjagtighed efter et år, mens visuel genkaldelse kun er 50/50 efter en fjerdedel af tiden. Så der er ikke noget at sige til, at parfumer kan skabe og frembringe nostalgi og skønne minder.


Dufttype:
Serie:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 555,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
394,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.