- Fierce - 100 ml - Edc

Abercrombie & Fitch - Fierce - 100 ml - Edc
22% BESPARELSE IFH TIL MARKEDSPRIS
BEST SELLER
Nyeste tilbud >>
Set til 1.149,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
895,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Abercrombie & Fitch Fierce Cologne 100 ml

Fierce er lanceret i 2002 og er en meget ren, maskulin duft. Første indtryk er af det varme fyrtræ sammen med kardemomme og et frisk twist af citrus. Det balanceres med diskrete blomsternoter og afrundes med en bund af bla. musk og sandeltræ. En virkelig eksklusiv og fyldig duft, med en tidsløs popularitet. Fierce er en af de bedst solgte cologne-dufte på verdensplan.


Fierce har gennem årene skiftet design og flakon, duften forbliver dog den samme. med enkelte ændringer i ingredienser i forhold til den allerførste 2002 edition. Sidste re-design af den unikke flakon, kom i 2019, hvor de også lancerede kampagnen "Face your Fierce"


DUFTTYPE
EAU DE TOILETTE COLOGNE
SERIE
ABERCROMBIE & FITCH FIERCE
DUFTFAMILIE
MASKULIN
DETAJLER
DUFT/SCENT MÆND/MEN PARFUME PARFUME MÆND ABERCROMBIE & FITCH

Se alt fra Abercrombie & Fitch | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 23 December 2022 - skrev
Produktet: vanvittig god perfume som keg ikke har haft i mange år. Meget tilfreds med den! Billigparfume.dk: var skeptisk i starten, da man oplever mange falske sider, men er positivt overrasket over siden! Vildt gid service, og sindssyg hurtig levering, taget i betragtning af at det er jul og alle wepshops har travlt. Der gik ikke mere end 2 dage så kunne jeg hente min parfume! Helt klart 5 stjerne fra mig :D
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.