Maria Nila Hårprodukter og hårpleje

Maria Nila hårpleje, populære og prisvindende hårprodukter. Find Maria Nila hos BilligParfume.dk, officiel dansk forhandler. Her på siden finder du altid det nyeste og fuldt sortiment. Det svenske brand har nemlig alt, hvad hjertet og håret kan ønske sig, og der er altid et Maria Nila produkt til lige præcis din hårtype. Hvad enten du søger den perfekte styling spray, hårprodukter til krøllet hår, en serie der afhjælper hårtab og irriteret hovedbund, pleje til dig med farvet hår og ekstra fugtgivende og reparerende hårprodukter til dig med tør og skadet hår. Volumen og detox produkter og selvfølgelig alle sammen 100% veganske og uden parabener- og sulfater, så de trygt kan bruges af hele familien. Læs videre

Side
12
 
Parfume og dufte tilbudsbanner fra BilligParfume.dk Spar mindst 50% på dufte banner fra BilligParfume.dk Hverdagsfavoritter banner fra BilligParfume.dk
Side
12
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Forkæl dit hår med god samvittighed med Maria Nila.

Man kan ikke undgå at forelske sig i de lækre bæredygtige hårprodukter fra Maria Nila. Det svenske brand har specialiseret sig i eksklusiv hårpleje til alle hårtyper - Til priser hvor alle kan være med. Forkæk dig selv med 100% veganske og miljøvenlige hårprodukter i en af de mange hårplejeserier fra Maria Nila. True Soft, Head & Hair Heal, Structure Repair, Pure Volume, Colour Refresh, Luminous Colour, Sheer Silver eller Eco Revive. Læs mere om egenskaberne i hver Maria Nila serie i vores Maria Nila Guide her

Inden vi dykker ned i det enestående udvalg af Maria Nila hårprodukter, vil vi lige slå et slag for nogle af de generelle ting ved brandet.

Det særlige ved Maria Nila er nemlig, at de laver produkter, der er uden parabener og sulfater. Ved at gå uden om produkter med parabener slipper du for kemi, der kan virke hormonforstyrrende. Sulfater bruges typisk til at fjerne fedt. Det kan også være med til at give en mere skummende effekt til et produkt. Sulfater kan dog også givet irriteret og tør hud. Når du vælger produkter fra Maria Nila slipper du derfor både for parabener og sulfater. Du får derfor mere plejende og nærende produkter, der ikke skader mere, end det gør gavn.

Det er dog ikke det eneste, der er kendetegnet ved Maria Nila hårprodukter. Her får du også hår- og styling-produkter, der er cruelty free. Det vil sige, at produkterne ikke er testet på dyr. Dertil kan nævnes, at der er tale om 100 % veganske produkter. Kort sagt kan du derfor med god samvittighed tilføje de skønne produkter fra Maria Nila hjemme på badeværelseshylderne.

En Maria Nila-shampoo og balsam til enhver hårtype

Den regelmæssige hårvask er svær at komme udenom, selvom det kan være en smule omstændigt en gang imellem. Projekt hårvask kan dog blive en fryd uden lige, hvis du forkæler dit hår med Maria Nila shampoo og conditioner.

Det særlige ved udvalget er, at der er noget til enhver hårtype. Der er for eksempel serier, der er særligt henvendt til farvet hår, tørt hår, skadet hår, hår med manglende volumen og meget mere. Du finder derfor helt sikkert en variant, der er den perfekte løsning til lige netop dit hår. Du finder nemt et sæt, hvor du både får shampoo og balsam med. På den måde er du sikker på, at begge dele passer perfekt til dig.

Spring over, hvor gærdet er lavest, og brug en Maria Nila-tørshampoo

Skal det gå lidt hurtigt med at komme ud ad døren, og må hårvasken spares væk? Det kan den også sagtens. Det er faktisk bedst for dit hår, hvis du ikke vasker dit hår hver dag. Nogle gange kan håret dog have brug for en lille opfriskning for at stå luftigt og lækkert. En Maria Nila-tørshampoo kan være svaret på dine bønner. Med en Maria Nila tørshampoo ved hånden kan du hurtigt og effektivt komme fedtet og trist hår til livs. En dry shampoo går ind og absorberer fedtet i håret, hvor det efterfølgende får et mere forfriskende udtryk. En tørshampoo er derfor et must at have i samlingen til dagene, hvor det skal gå hurtigt.

Frisk håret op med en Maria Nila-hårfarve Colour Refresh

Mangler dit hår lidt nyt liv, eller trænger du bare til lidt forandringer? Med Maria Nila-hårfarve kan du skabe en helt unik farve til dit hår. Der er en masse forskellige farver at vælge imellem. Der er derfor rig mulighed for at finde den farve, der kan give din udstråling et ekstra pift. Særligt ved Maria Nila-hårfarver er, at de fungerer som en farvebombe. Det er derfor ikke en permanent farve. Har du for eksempel allerede farvet dit hår, kan farven med tiden falme en smule. Her kan en farvebombe fra Maria Nila være den helt rigtige løsning, der bringer farven til live igen. Har du forholdsvis lyst hår, kan Maria Nila-hårfarve også være en måde at give dit look et tvist, uden det bliver permanent. Du kan endda prøve kræfter med de vovede farver, hvis du har mod på at få vildt og unikt look. Er du mere til de traditionelle farver, er der dog også rig mulighed for det.

Vink farvel til skadet hår med Maria Nila Structure Repair

Der er desværre mange, der oplever problemer med skadet hår. Det kan både være fra vind og vejr, diverse styling-udstyr, hårfarve og så videre. Det betyder dog ikke, at du skal tage dig til takke med skadet hår. Du kan nemlig give dit hår den pleje og næring, som det længes efter. Maria Nila byder på flere forskellige Repair-produkter, der går ind og reparerer dit skadede hår. Maria Nila Structure Repair plejer nemlig dit hår i dybden. Structure Repair-produkterne er med til at styrke strukturen i dit hår. Det kan hjælpe dit hår med at komme tilbage til sit vante jeg.

Style dit hår med Maria Nila-voks, powder, creme, mousse og spray

Vi har alle sammen brug for lidt hår-styling ind imellem – enten til hverdag eller til festlige lejligheder. Heldigvis har Maria Nila også en masse produkter, der netop kan bruges til at style dit hår på alverdens måder. Har du kort hår, kan en Maria Nila-voks blandt andet være ideel til at styre dit hår i den rigtige retning. Der er dog skønne produkter til alle former for hårtyper, uanset om du har kort eller langt, tykt eller tyndt, glat eller krøllet hår.

Forkæl en, du har kær, med en Maria Nila Gaveæske.

Mangler du den perfekte gave til en, du har kær? Giv en Maria Nila Gaveæske med lækre hårprodukter. Her får du en gaveæske, der er fyldt med selvforkælelse. Der er endda flere forskellige varianter at vælge imellem. Du finder derfor helt sikkert en, der passer til vedkommende, der fortjener en gave.

Vi er autoriserede Maria Nila forhandler, køb dine Maria Nila hårprodukter hos BilligParfume.dk.

Hos BilligParfume.dk er vi stolte over at være officielle Maria Nila forhandlere. Vi har derfor også sørget for, at der er en masse at vælge imellem. På den måde er der noget til enhver hårtype. Da vi er officielle Maria Nila orhandlere, tilbyder vi fri fragt på alle vores Maria Nila produkter ved ordre over 299. Fragten bliver automatisk fratrukket ved kassen. Se hele vores udvalg af hårprodukter fra Maria Nila her på siden, og lad dig forføre af de skønne varianter.

Maria Nila Hårprodukter - Shop banner fra BilligParfume.dk