- Pure Volume Sæt Shampoo og Conditioner - 2 x 1000 ml

Foto paa vej - Maria Nila - Pure Volume Sæt Shampoo og Conditioner - 2 x 1000 ml - billigparfume.dk
23% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
Værdi 1038

Maria Nila Pure Volume Sæt Shampoo og Conditioner 2 x 1000 ml

Maria Nila Pure Volume Shampoo 1000 ml

Pure Volume fra Maria Nila, er en fantastisk shampoo til fint og tyndt hår, som renser og giver fugt uden at tyngde håret. Pure Volume indeholder Vitamin B5, som tilføjer volume og vitalitet til håret med et holdbart resultat. Desuden har Maria Nila tilføjet Colour Guard Complex, der beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler og reducerer det farvetab, som kan komme i forbindelse med hårvask og styling. Som alle andre Maria Nila produkter er Pure Volume naturligvis også vegansk og med klimakompenseret emballage. Pure Volume har en skøn duft af citrus og blomster med en blanding af neroli, citron og hyacinth, som giver en dejlig friskhed til håret.

Maria Nila Pure Volume Conditioner 1000 ml

En fantastisk conditioner til fint og tyndt hår, som blødgør og fugtgiver uden at tyngde håret. Pure Volume indeholder Vitamin B5, som tilføjer volume og vitalitet til håret med et holdbart resultat. Desuden har Maria Nila tilføjet Colour Guard Complex, der beskytter håret mod UV-stråling og frie radikaler og reducerer det farvetab, som kan komme i forbindelse med hårvask og styling. Som alle andre Maria Nila produkter er Pure Volume naturligvis også vegansk og med klimakompenseret emballage. Pure Volume har en skøn duft af citrus og blomster med en blanding af neroli, citron og hyacinth, som giver en dejlig friskhed til håret.


TYPE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 1.038,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
799,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.