- Sea Minerals Shampoo - 385 ml

Maui - Sea Minerals Shampoo - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Moisture Color Protection+ Sea Minerals Shampoo 385 ml

Sea Minerals serien fra Maui er inspireret af havet, og indeholder mange nærende mineraler som alger og søgræs. Den er især god til farvet hår, idet ingredienserne hjælper med at holde på farven og giver en smuk glans.

  • 385 ml
  • Shampoo
  • God til farvet hår
  • Tilsat havmineraler, alger og søgræs
  • Vegan

Maui Hair Moisture seriens shampoo & conditioner, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.


Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 06 Maj 2023 - skrev
Meget lækker shampoo. Føler den renser mit hår og så skinner mit hår så flot. Meget drøj i brug.
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

INGREDIENTES: Jugo de hoja de Aloe Barbadensis, Agua (Aqua), Sulfonato de olefina C14-16 de sodio, Cocamidopropil Betaína, PPG-2 Hidroxietil Coco / Isostearamida, Diestearato de glicol, Cloruro de sodio, Cocos Nucifera (Coco) Agua, Extracto de Kappaphycus Alvarezii (Algas) Máxima, Spirulina (Algas) Extracto, Extracto de Laminaria Digitata (Kelp), Maris Aqua (Agua de mar), Policuaternio-10, Metilgluceth-10, Cocoil Isetionato de sodio, Cocamidopropilhidroxisultaína, PEG-120 Dioleato de metilglucosa, Cloruro de guarhidroxipropiltrimonio, Almidón de tapioca, Propilenglicol, Ácido cítrico, Diazolidinil Urea, Butilcarbamato de yodopropinilo, Fragancia (Parfum).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.