- Pressed Powder and Foundation Skärgård Light Medium

IDUN Minerals - Pressed Powder and Foundation Skärgård Light Medium
Light Medium

IDUN Minerals 2in1 Pressed Powder & Foundation Skärgård

2i1 makeup produkt, en pudder og foundation i ét produkt, brug den som både dækkende makeup, pudder og som settingmakeup. Smukt og stilrent design der nemt kan tages med i tasken, til touch ups i løbet af dagen. En vegansk formula, beriget med naturlige olier og antiioxydanter og et silkeblødt finish.

  • Farve: Light/Medium
  • Vegansk

Hvad gør den speciel:

En silkeblød multifunktionel pudder med et perfekt matte finish. IDUN Minerals 2-in-1 Pressed Powder & Foundation introducerer en vegansk opbyggelig formel, der er let at blende ind i huden og giver mulighed for at skræddersy påføringen fra let til medium dækkeevne. Beriget med højrensede mineralske pigmenter for ægte farveudbytte. Og et balanceret mix af blødgørende og naturlige olier, der giver pudderen en cremet tekstur, der gør den behagelig at have på. Den specialdesignede luksuriøse emballage skyder en dobbeltsidet svamp ud ved åbning og har indbygget spejl.

  • Emballagen er lavet af 100% post-consumer recycled (PCR) plast.

Hvad er det:

Pressed Powder & Foundation er formuleret med plejende ingredienser, har indbygget spejl og en blød svamp, der ikke flager.

Hvad gør den:

Den smidige, ultra-lette og cremede tekstur glider let på huden og efterlader et fejlfrit finish.

Anvendelse:

Anvend den indbyggede svamp og blend pudderen fejlfrit ind i huden. Anvend den glatte side af svampen for en let dækkende fikserende effekt eller til touch-ups i løbet af dagen. Og den grovere side for en mere medium dækkende presset foundation effekt.

Resultat:

Ensartet, naturlig, fejlfri teint.


Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 210,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
189,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne - 08 Januar 2022 - skrev
Dækker super flot og har en fantastisk lang holdbarhed
Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Mica Zeolite Silica Octyldodecyl Stearoyl Stearate Calcium Starch Octenylsuccinate Caprylic/Capric Triglyceride Lauroyl Lysine Zinc Stearate Hydrogenated Polydecene Caprylyl Glycol Glyceryl Caprylate Dehydroacetic Acid Stearic Acid Passiflora Edulis Seed Oil Oryza Sativa Bran Oil Euterpe Oleracea Fruit Oil Orbignya Oleifera Seed Oil Helianthus Annuus Seed Oil Tocopherol Kan indeholde: CI 77891 CI 77492 CI 77491 CI 77499

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.