- Castor Oil 100% Pure

Spar dkk 50
Arganour - Castor Oil 100% Pure
Set til 99,00
49,00
Tast antal
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Arganour Ricino Castor Oil 100% Pure

Du kender det nok som, enten amerikansk olie, castor oil eller ricino oil. Ens for dem alle er, oliens fantastiske egenskaber. Castorolie tilfører både fugt og næring, den er spækket med sunde fedtsyrer og har både en helende og genopbyggende virkning. Alt dette er også en af årsagerne til, at Castor Oil er super populært som serum til vipper og bryn. Olien bidrager til at vipper og bryn plejes og næres og dermed kan vokse sig længere og stærkere.

Men castor olie kan mere end det. Den er også unik til dig der døjer med irriteret hovedbund og/eller skæl, grundet dens anti-flamatoriske egenskaber. Den kan også med fordel anvendes som hudpleje-olie mod akne og uren hud, eller på kroppen som olie til at bekæmpe synligheden af bla. strækmærker og rynker. Og som en ekstra bonus er den ideel som massageolie. Ren win win..

Brug gerne olien efter brug af dermaroller

  • Inkl 1 vippebørste
  • Ricino Castor Oil 100% Pure
  • Økologisk og koldpresset Castor Oil

Sådan bruger du olien som vippeserum eller serum til bryn
Påfør et par dråber på vipper og/eller øjenbryn. Brug den medfølgende bryn og vippe børste til at fordele. Brug den gerne både morgen og aften.


PRODUCT TYPE
MASCARA VIPPESERUM/EYE LASH CONDITIONER ØJENBRYNS SERUM/BROW SERUM
DETAJLER
VEGAN ØKOLOGISK/ORGANIC HUDPLEJE/SKIN CARE MÆND/MEN KVINDER/WOMEN UNISEX MAKEUP

Se alt fra Arganour | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.