- Shea Butter Conditioner - 385 ml

Maui - Shea Butter Conditioner - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Shea Butter Conditioner 385 ml

Denne conditioner er en fugtbombe, som er spækket med shea butter, kokosolie og macadamia olie, der virkelig går ind og plejer, genopbygger og blødgør håret. Maui Shea Butter conditioner er perfekt til dig med tørt og skadet hår, som virkelig trænger til at få tilført en masse fugt.

  • 385 ml
  • Balsam/Conditioner
  • God til tør og skadet hår
  • Tilsat Shea butter, kokosolie og macadamiaolie
  • Vegan

Maui Hair Moisture seriens shampoo & conditioner, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.


Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

INGREDIENTES: Jugo de hoja de Aloe Barbadensis, Agua (Aqua), Cloruro de behentrimonio, Alcohol cetearílico, Glicerina, Alcohol cetílico, Alcohol, Agua de Cocos Nucifera (Coco), Manteca de Butyrospermum Parkii (Karité), Aceite de Cocos Nucifera (Coco), Aceite de semilla de Macadamia Ternifolia, Pantenol, Policuaternio-10, policuaternio-37, succinato de diheptilo, copolímero de caprilil glicerina / ácido sebácico, estearato de glicerilo, dicaprilato / dicaprato de propilenglicol, trideceth-6 de PPG-1, almidón de tapioca, propilenglicol hidantopirina, utopirina de butilo, DM Fragancia (Parfum).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.