- Light Blue Deodorant Spray - 50 ml

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme Deodorant Spray 50 ml

Dolce & Gabbana Light Blue Deodorant Spray kan varmt anbefales til dig, der elsker duften af sommer og ønsker en let, men mindeværdig aroma. Light Blue til kvinder er frisk med et strejf af frugt- og blomsternoter, hvilket karakteriserer den populære duftserie Dolce & Gabbanas Light Blue.

Hvordan dufter Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme?

Dolce & Gabbana Light Blue Deodorant Spray er en forfriskende duftoplevelse - den helt idelle sommerduft til kvinder. Light Blue Deodorant Spray emmer af sommer og sol med den lette, blide og samtidig forførende sammensætning af duftnoter. Dolce & Gabbana Light Blue Deodorant Spray er inspireret af Middelhavets fortryllende aromaer, og inviterer dig med på et eventyr, der bringer dig tættere på følelsen af solskinsdage og sand under fødderne ved stranden.

Produktinformation og fordele:

  • Deodorant Spray
  • 50 ml
  • Lanceringsår: 2001.
  • Opfriskende, sommerlig og feminin duft.

Duftnoter:

  • Topnoter: Citrus, æble, klokkeblomst, cedertræ.
  • Hjertenoter: Jasmin, hvid rose, bambus.
  • Bundnoter: Hvid musk, rav, cedertræ.

Anvendelse:

For en langvarig friskhed: Påfør Dolce & Gabbana Light Blue Deodorant Spray på ren og tør hud. Spred produktet jævnt med en afstand på ca. 15-20 cm fra huden. For optimal duftudvikling, anvend deodoranten på kroppens varme pulspunkter, såsom i albueled og ved knæhaserne samt efter behov.

Vidste du?
Duften af din deodorant eller parfume udvikler sig bedst og holder længst, når den anvendes på pulspunkterne. Dette skyldes, at varmen fra kroppen hjælper med at frigive duftnoterne gradvist og skaber en mere varig duftoplevelse.

Opdag hele udvalget af Dolce & Gabbana hos BilligParfume.dk, hvor du kan finde Light Blue Deodorant Spray til en fordelagtig pris. Tag del i den sommerlige duftoplevelse og føl dig frisk hele dagen!


Serie:
Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 379,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
375,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.