- Oriana Parfume Duftprøve i Travel Spray 5 ml

Parfums de Marly Oriana Eau de Parfum Duftprøve 5 ml inkl Travel Spray

Prøv duften af Oriana Eau de Parfum fra Parfums de Marly. Sødmefuld og vanedannende goumand duft. En unik komposition af de mest ekslusive duftnoter og et stilrent og feminin design. Læs mere om PDM Oriana her

Hvad er en parfume- og duftprøve?

Vores parfumeprøver og duft samples, er de kendte originale og autentiske parfumer. Leveret i én praktisk og stilren parfumespray Duftene er custommade og tappes til dig ved bestilling. Du er derfor sikker på at få friske autentiske dufte, som du modtager i en flot unisex parfume spray.

Produktinformation:

Fakta:

  • 5 ml duft der svarer til ca. 60-65 sprøjt.
  • Håndlavet og påfyldt i en 5 ml atomizer travel spray.
  • 100% originale og autentiske parfumer.
  • Efter du har brugt din parfume, kan din parfume refill spray genbruges.
  • Spray leveres i assorterede farver. Typisk, hvid, sort, sølv eller transparent.

Hvad er fordelen ved en parfumeprøve?

Parfumeprøver er perfekte, når du ønsker at prøve en ny duft inden du køber en stor flakon.

De fine samples og travelsprays kan anbefales til dig der ønsker et stort udvalg af parfumer i dagligdagen, men ikke ønsker at have dem alle i store parfumeflasker.
Du kan skifte dine parfumer og duftudvalg ud hyppigere, og med god samvittighed.

Duftene er ideelle til rejsen, du kan have et større udvalg med på ferien, og er ikke begænset af krav til vægt og størrelser, når kufferten skal pakkes til flyveturen.


Parfume Tip: Du kan selv påfylde din sprayflaske med en eks. en anden parfume, med brillerens, håndrens, makeupfjerner eller skintonic.


Parfume uden abonnement eller binding. Vores duft og parfumeprøver sælges helt uden abonnement, så du kan trygt bestille når du har lyst og efter dit helt eget behov.


Obs. Parfume- og duftprøver er ikke omfattet af returret, grundet sundhedsmæssige og hygiejniske årsager. Parfume- og duftprøver er et håndlavet og specialfremstillet produkt, da de laves på bestilling til lige netop dig.

På fotoet er det duften i stor flakon, der er afbilledet som illustration af den duft der leveres. Den store flakon medføger derfor ikke.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Detajler:

WOW PRISER >>
139,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.