- Oriana Eau de Parfum - 75 ml - Edp

Parfums de Marly Oriana Eau de Parfum 75 ml (EDP)

Oriana Eau de Parfum fra Parfums de Marly, en luksuriøs, sødmefuld og vanedannende goumand duft. En unik komposition af de mest ekslusive duftnoter og et stilrent og feminin design. Oriana åbner med forfriskende noter fra grape, bergamot og mandarin, hvorefter den giver dig et fruity hjerte med bær og orangeblomst. Duften afrundes på en sensuel og sødmefuld bund, hvor du indhylles i forførende moskus og ambette samt sød og cremet whipped cream og marshamallows.

Duftguide:

Oriana fra Parfums de Marly varmt anbefales til dig der elsker dufte som bla. Love Dont be Shy fra By Kilian og Lattafa Ansaam Gold

 

Duftnoter:
  • Topnoter: Bergamot, grape, mandarin
  • Hjertenoter: Hindbær, solbær, orangeblomst
  • Bundnoter: Piskefløde, musk, ambrette, skumfiduser

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • 75 ml
  • Lanceringsår: 2021
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Parfums de Marly Oriana parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftnoter:
Duftfamilie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 1.940,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
1.794,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.