- Cucumber Mist & After Sun Sæt

MineTan - Cucumber Mist & After Sun Sæt
27% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
Værdi 270

MineTan Cucumber Mist & After Sun Sæt

MineTan Cucumber Hydrating Face & Body Tan Mist Selvbruner mist til ansigt og krop som giver øjeblikkelig en smuk samt naturlig gradual tan. Denne mist indeholder lækre ingredienser som arganolie, rosenvand, macadamiaolie, kokosolie, jojobaolie, vindruekerneolie og avokadoolie som alle virker nærende samt passer og plejer din hud, derudover indeholder den agurk som giver huden en frisk oplevelse og virker astringerende på huden. Minetan Cucumber Ultra Hydrating Face & Body Tan Mist kan bruges af alle der ønsker en sommerglød året rundt på et øjeblik. Brug den også for at opretholde og opfriske eksisterende tanning. Farven vil variere afhængig af hudtone samt hvor meget produkt der bliver påført.

MineTan Rapid Recovery After Sun Gel er en kølende og fugtgivende after sun gel, som er lavet i en fin størrelse, der gør den super nem at have med på farten, så du altid kan få kølet og plejet din hud efter at have solbadet. Rapid Recovery After Sun er en sand fugt-boostet til din hud, den plejende Aloe Vera virker kølende, beroligende og plejer din hud. En after sun der indeholder Niacinamide med blødgørende og opstrammende effekt.

Sættet indeholder
1 x MineTan Rose Mist 100 ml
1 x MineTan After Sun Gel 50 ml

Alle Minetan produkter er fremstillet på en skin-loving formula, med PETA godkendte ingredienser. Alle MineTan produkter er uden parabener, er vegan-venlige og indeholder 100% naturlig DHA.


TYPE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 270,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
198,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.