- Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml

Maui - Moisture Awapuhi Shampoo - 385 ml
32% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Maui Moisture Awapuhi Shampoo

Maui Awapuhi shampoo forvandler kedeligt hår, til et hår med en strålende og skinnende finish takket være Maui's fugtgivende shampoo baseret på naturlige ingredienser som bl.a. aloe vera, awapuhi og kokosolie, der fugter, udglatter og nærer tørt hår, mens det fjerner urenheder og skidt.

Awapuhi er en ingefærblomst, som producerer en klar, glat juice med en frisk duft. Håret får en fantastisk glans og bliver blødt uden at det tynges ned. Maui Moisture Shine Enhance + Awapuhi Shampoo er en mild shampoo som giver håret fugt samtidigt med at den gør håret nemt at rede ud.

  • Shampoo
  • 385 ml
  • Til alle hårtyper
  • Fugtiggøre
  • Anti-frizz
  • Giver glans
  • Sulfat- og parabenefri
  • Vegan

Maui's Hair Care Moisture-serie Shampoo & Conditioner, er alle lavet med 100% ren Aloe Vera Juice og kokosvand, der er med til at fugte og nære håret. Maui Moisture adskiller sig på den måde fra de fleste andre på markedet, da mange her er fremstillet af en store procentdel kemisk behandlet vand. Alle Maui hårprodukter er 100% veganske.

Anvendelse

Fordeles i fugtigt hår. Massér godt ind. Skyl derefter med vand.


Serie:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 110,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
74,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ingredientes: Jugo de hoja de aloe barbadensis, agua (agua), olefina sulfonato de sodio C14-16, cocamidopropil betaína, coco-glucósido, agua de Cocos Nucifera (coco), extracto de Zingiber Zerumbet, extracto de flor de Gardenia Taitensis, aceite de Cocos Nucifera (coco), Polyquaternium-22 , glicerina, fosfato de cloruro de PG-dimonio de linoleamidopropilo, cloruro de hidroxipropiltrimonio de guar de hidroxipropilo PEG-150 tetraestearato de pentaeritritilo, cocamida de hidroxietilo PPG-2, propilenglicol, maltodextrina, hexilenglicol, ácido cítrico, hidróxido de sodio, citrato de sodio, benzoato de sodio, fragancia (perfume).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.