- Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum - 5 x 11 ml

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum 5 x 11 ml

Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum fra Maison Francis Kurkdjian i en smuk gaveeæske med 5 x 11 ml edp og etui. Lad dig forføre af den eksklusive duft fra det unikke parfume brand. Baccarat Rouge er designet med fokus på at levere en unik og stilfuld duftoplevelse og et touch af glamour og luksus. Beriget med en perfekt balance af søde og delikate blomster og krydrede woody duftnoter, som skaber en fyldig og rig duft, en parfume som du vil elske og elske igen. Kom ind i den fantastiske verden af Maison Francis Kurkdjian og oplev denne særlige og stilfulde duft. En duft, der vil skille dig ud fra mængden - måske din nye signaturduft!

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum har en intenst sensuel duftkomposition, med akkorder af saftig fersken, krydret kardemomme, frisk citrus og varme, orientalske noter af jasmin og cedertræ. Den er en unik blanding af skønhed, kraft og aroma, der giver et luksuriøst og elegant udtryk.

Sættet indeholder:

  • 5 x 11 ml Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum
  • Guld etui til travelspray

Duftguide:

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum er unik og sofistikeret, men det er også en eksklusiv og dyr investering. Er du på udkig efter en duft der ligner den delikate parfume, så trender den lækre - og noget billigere - Cloud duft fra Ariana Grande, eller Lattafa Perfumes - Ana Abiyedh Rouge da de begge med deres udsøgte duftnoter, minder mange næser om den særlige duft fra Maison Francis Kurkdjian.

Duftnoter:

  • Topnoter: Safran, jasmin
  • Hjertenoter: Ambergris, amberwood
  • Bundnoter: Cedertræ, harpiks

Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
2.495,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.