- No 93 Women Eau de Parfum - 100 ml

Made In Lab - No 93 Women Eau de Parfum - 100 ml
46% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS
Flora Botanica

Made In Lab No 93 Women Eau de Parfum 100 ml

Den perfekte duft til dig der også elsker den let aromatiske duft af Florabotanica. Smuk stilren flakon i det velkendte Made in Lab Design. Den spændende duftkombination i No 93 åbner med forfriskende nuance fra mynte, hjertet byder på florale noter fra nellike og rose, samt en grøn aromatisk nuance fra cannabis, mens bunden giver en dyb og earthy duft fra noter af vetiver og rav. Lad dig inspirere af de naturlige skønne aromaer, som var du på en eksotisk ø omgivet af skønne blomster og vildt voksende planter.

Duftguide:

No 93 Eau de Parfum fra Made in Lab, kan anbefales til dig der elsker Balenciaga Florabotanica duften. To dufte der i deres opbygning og duftnoter minder utrolig meget om hinanden.

Fakta & Fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Floral og grøn duft
  • 100 ml

Duftnoter:

  • Topnoter: Mynte
  • Hjertenoter: Nellike, rose, cannabis
  • Bundnoter: Vetiver, rav

De skønne dufte fra Made in Lab, er inspireret af velkendte dufte som dine favorit parfumer. Lækre stilrene flakoner og dufte, til en skøn lav pris. Made in Lab forkæler dig med delikate og nøje udvalgte duftnoter og parfumer som du vil elske. Den unikke og strømlinede flakon giver din parfume et neutralt men stilsikkert look, og pynter flot i hjemmet.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 275,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
148,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Alcohol denat., Parfum, Aqua, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Coumarin, Limonene, Isoeugenol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.