- Kr 1000 - Med Gratis Parfume & Gavepose

Gavekort - Kr 1000 - Med Gratis Parfume & Gavepose
Værdi 1220,-

Fysisk gavekort kr. 1.000,- til BilligParfume.dk i gavepose inkl gratis mini parfume

Forkæl en du holder af med et gavekort til BilligParfume.dk
Gavekortet kan bruges i hele shoppen, så du er sikker på at modtageren selv kan vælge lige præcis den parfume eller skønhedsprodukt som hun ønsker sig.

Gavekortet leveres i en lækker og eksklusiv gavepose og du får også en gratis duft med, så oplevelsen af at pakke op, bliver ekstra lækker.

Gavekort & Gavepose indeholder

  • Fysisk gavekort til BilligParfume.dk på kr. 1.000,-
  • 1 stk mini parfume (Læs nedenfor)
  • Gavepose

Billedet viser et eksempel på indholdet af de fine gaveposer med gavekort og miniparfume. I gaveposen vælger vi en miniature duft og medsender. Det er desværre ikke muligt at vælge en specifik, men vi lover det bliver én af de mange skønne dufte fra et af de mange kendte mærker i vores sortiment.

Eksempler kan være mini parfume fra Burberry, Gucci, Versace, Agent Provocateur, Lancome, Clinique, Jimmy Choo, Paul Smith, Marc Jacobs og lign. Værdien på miniparfumer varierer, men kan have en værdi helt op til kr. 199

Denne variant af gavekort fås til kr. 500, 750 og kr. 1000.
Ønsker du et gavekort på et andet beløb er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi også gerne med det. Dog mindst kr. 500 for gavekort hvor der medsendes miniparfume.

Print Selv - Digital Online Gavekort

Skal du bruge gavekortet nu og her, så kan du også se vores digitale gavekort, som du kan købe og printe derhjemme med det samme.


Find vores digitale online gavekort her
Find hele udvalget af digitale og fysiske gavekort her


Obs! Gavekort kan ikke købes med gratis fragt og der kan ikke benyttes rabatkoder ved køb af gavekort. Gavekort har en gyldighed på 1 år og kan ikke ombyttes til kontanter


Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
1.000,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.