- Biomains & Lait Corporel Sæt - 2 x 100 ml

Spar dkk 51
Værdi 243
Biotherm - Biomains & Lait Corporel Sæt - 2 x 100 ml
Set til 150,00
99,00
Tast antal
Fragt og levering - billigparfume.dk
Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage

Biotherm Biomains & Lait Corporel Gavesæt 2 x 100 ml

Biotherm Biomains er en fugtgivende og nærende håndcreme, som holder hænderne og neglebånd super bløde og glatte, samtidig med den styrker hudens naturlige barrierer. Håndcremen er desuden vandresistent og indeholder antioxidanter og D-Panthenol, som er med til at beskytte mod frie radikaler. Konsistensen er let, fedter ikke og tørrer hurtigt ind, og duften er dejlig mild.

Biotherm Lait Corporel Anti-Drying Body Milk er en skøn lotion til både kvinder og mænd, der med sin citrus Extracts er en del af Biotherms silkebløde lotion serie. Serien har til opgave at pleje uden på en glat og frisk måde. Biotherm Lait Corporel Anti-Drying Body Milk hjælper øjeblikkeligt huden med at genvinde sin glatte overflade og friske udseende. Formlen bag Biotherm Lait Corporel er en tre-dobbelt formel, som reparerer skællende hud, genopretter den beskyttende barriere i huden og beskytter den naturlige elasticitet i huden. Biotherm Lait Corporel Anti-Drying Body Milk trænger let ind i huden, og er med dens citrus ekstrakt velduftende og attraktiv at påføre. Produktet indeholder også fugtgivende stoffer samt Vitamin E.

Sættet indeholder:

  • Biotherm Biomains Hand & Nail Treatment 100 ml
  • Biotherm Lait Corporel Body Milk 100 ml
  • Værdi kr. 243,-

PRODUCT TYPE
GAVEÆSKE/GIFT SET
DETAJLER
HUDPLEJE/SKIN CARE MÆND/MEN KVINDER/WOMEN UNISEX

Se alt fra Biotherm | Se alle vores mærker

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.